pozdrav postovana adminstracijo e vako je bilo bili smo na slucaj je vredan bili su puno likova ja sam svima broajo sve je bilo ok i taj lika koji je zadnji pucao pucali smo se hilao sam opet smo se pucali i reko mi kad smo se jurili kome ti brojis i jos to on me gazio prekrsio pravilo vdm ja kao sto znam tamo nije zaduzitelno da se snima i tako nisam snimao u sred pucnjeeve me admin posajle za gp 6.15 ja sam ga zvao i pitao sta si me poslo admin mi je reko kao ja nisam broajo ja sam ga pitao jel si video da je on krenuo da puca tako sto sam i ja i da je lik reko kome ti brojis pre da se desi pucnjeva admin mi je reko da se to kod njega ne cuje on sta je radio enznam onda je otiso do to lika i reko mi je da mu je lik reko kao da sam brojio prebrzo admin moze da si izbor 5 sekudi da vidi kad sam ja pcuao ako se kod njega ne cuje i da ja nisam broajo ne bi lik rekao kome ti brojis ja od ovo pov nemam ali zato admin imam molim vas sredite ovo nisam bio dugo vreme bez kazne sad opet dobijam za dzaba