Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34499
Players nickname
Benny_Obama
Suspect ID
53, 32, 3675, 2726
Date of violation
Mar 25, 2023
Time of violation
0:52
Proofs
https://youtu.be/IsW-YgQIaHw

Bazzy

Please don’t disturb
Player
Postovano Administracijo, kao sto vidite ovde clanovi FIB-a krse mnoga pravila, korupcija, mg, LTA ( je uradio lik za tog kojeg su rekli da je duousnik ili tog kao sto imaju ugovor sa njim ( sa marabuntom) . Moj kolega i ja smo zaustavili plavi automobil jugular, posle 3 upozerenja nije hteo da stane, pa smo mu zaustavili motor. Nije hteo da izadje iz vozila. Pa smo ga prislili da izadje. Tu je on MG-o pa je napravio latinicu, mi smo ga sacekali 5 minuta, zaplenili puno ilegalnih stvari od njega, tu se videlo da je on nosio revolver koji je bio XXX, na putu do zatvora, i u zatvoru je pricao kako ima veze sa FIB-om. OOC nas vredjo, ubacili smo ga u zatvor, gde su dosli 2 fib agenta, bez ikakvog znanja, da je on tamo MG, oduzeta komunikacija. FIB agenti su nam rekli da je on dousnik i da radi za njih ( zasto bi onda uradio latinicu) . FIB-agenti su nam rekli da su ilegalne stvari koje su nasli kod njega da su njihove. Ovde prekrsili mnogo pravila ( MG, LTA). I tvrdili su svo vreme kao da je on njihov agent i da ga pustimo ( ovde se vidi da su pricali preko discord-a jer FIB-ovi agenti nisu mogli znati da je on tu. I FIB-ovi agenti su nas svo vreme jurili dok smo mi isli do zatvora. Posle par minuta izgubili su nas, i opet su posle par minuta smo ih videli iza zato sto je lik uradio MG. i LTA ID:2726

Onda imamo jos proof:

( marabunta ugovor ovde rekao fibovac da su im oni dali te ilegalne puske)

( LTA I FIB ILEGALNE STVARI )

Hvala na citanju moje zalbe, i na razumevanju.

Last edited:

Milovan Ashford

Player
Player
Jedan FIBovac a pecaš se kao da su tri FIBovca nešto pogrešili, ti radiš 6.15, ne mogu da verujem da jedna državna org kači drugu.

AlexXx94

Player
Player
Sine sta se gubis kakav mass break. Kacicu i ja vase kolege od sad jer se mnogo gube po gradu i kurce. Imate lika koji sadi travu i radi direkto za gengove a unutrasnja vam je kontrola.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu

ID 11148 dobit ce kaznu za FailRP
ID 34499 dobit ce kaznu za FailRP
ID 53 dobit ce kaznu za MG + CL
ID 2726 dobit ce kaznu za CL

Sluzbenik puca na lice bez da je izdao zahtjev da napusti auto pri tom ugasen motor nije moguce da se opiru - FailRP
( 3 Upozorenja ste naveli - na prilozenom POV-u nema niti jednog )

Napustanje igre zabranjeno je kako bi se izbjegla RP situacija
Forum je OOC stranica koristenje tog izraza u IC = MG

Nedovoljno dokaza da je FIB ista prekrsio , objasnjeno vam je da imaju Undercover osobu u Bandi to nije korupcija to je RolePlay !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom