Postovano Administracijo, kao sto vidite ovde clanovi FIB-a krse mnoga pravila, korupcija, mg, LTA ( je uradio lik za tog kojeg su rekli da je duousnik ili tog kao sto imaju ugovor sa njim ( sa marabuntom) . Moj kolega i ja smo zaustavili plavi automobil jugular, posle 3 upozerenja nije hteo da stane, pa smo mu zaustavili motor. Nije hteo da izadje iz vozila. Pa smo ga prislili da izadje. Tu je on MG-o pa je napravio latinicu, mi smo ga sacekali 5 minuta, zaplenili puno ilegalnih stvari od njega, tu se videlo da je on nosio revolver koji je bio XXX, na putu do zatvora, i u zatvoru je pricao kako ima veze sa FIB-om. OOC nas vredjo, ubacili smo ga u zatvor, gde su dosli 2 fib agenta, bez ikakvog znanja, da je on tamo MG, oduzeta komunikacija. FIB agenti su nam rekli da je on dousnik i da radi za njih ( zasto bi onda uradio latinicu) . FIB-agenti su nam rekli da su ilegalne stvari koje su nasli kod njega da su njihove. Ovde prekrsili mnogo pravila ( MG, LTA). I tvrdili su svo vreme kao da je on njihov agent i da ga pustimo ( ovde se vidi da su pricali preko discord-a jer FIB-ovi agenti nisu mogli znati da je on tu. I FIB-ovi agenti su nas svo vreme jurili dok smo mi isli do zatvora. Posle par minuta izgubili su nas, i opet su posle par minuta smo ih videli iza zato sto je lik uradio MG. i LTA ID:2726
Onda imamo jos proof:
( marabunta ugovor ovde rekao fibovac da su im oni dali te ilegalne puske)
( LTA I FIB ILEGALNE STVARI )
Hvala na citanju moje zalbe, i na razumevanju.
Onda imamo jos proof:
Hvala na citanju moje zalbe, i na razumevanju.
Last edited: