Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6168
Players nickname
Stranac
Suspect ID
30595 38691
Date of violation
Mar 25, 2023
Time of violation
15:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=wITPuNG_kRY

Deda Nikola

Player
Player
Iako robbam auto, mislim da sam dovoljno odaljen od pijace da se shvati kao "RedZona" ili ti Getto. Na ovako nesto mislim da ni PD ni FIB ne smeju da se pojavljuju, ukoliko sam ja uradio bilo kakav vid MG-a prihvatam krivicu ali zbog nervoze je isti verovatno i uradjen. Naravno, nigde nije niko vredjan u ovoj situaciji.
Sa Administratorom Aldinom sam vrsio komunikaciju i sam je rekao da treba 2+ HC-a koji su u patroli da me hapse ali ovo su ocigledno manji cinovi.

nero206

Player
Player
Ja sam ovaj ID 30595 tu gdje smo ga mi hapisili je Green zone i Red zone oboje
Sto znaci da mozemo hapsit bez ikakvih problema
Nek se provjeri taj tu dio mape i uvjerite se sami

Deda Nikola

Player
Player
Ja sam ovaj ID 30595 tu gdje smo ga mi hapisili je Green zone i Red zone oboje
Sto znaci da mozemo hapsit bez ikakvih problema
Nek se provjeri taj tu dio mape i uvjerite se sami
Burazeru pogledaj snimak i vidi da je isključivo REDZONE a ne GREENZONE. Znači baš zbog takvih što se prave pametni je ubačena skripta gde ti odmah piše koja je zona u pitanju. Idi sam već proveri u civilu ako hoćeš baš taj deo i videćeš da samo piše REDZONE. Skripta mi ne bi ni dozvolila da robbam auto, samim time pusti admine nek te kazne a ne da se pokušavaš izvuċi. Vaša sreća što nisam snimao tebe i tvog prijatelja/kolegu koji govorite "Ne sviđa mi se već ovaj grad zbog problema sa glavom"

Dragan Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 30595 ce dobiti kaznu za FailRP
ID 38691 ce dobiti kaznu za FailRP​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom