Pre svega, nemam nikakav problem sa adminom. Samo je moje pitanje za celu administraciju. Napravio sam nalog sigurno pre godinu dana, cak i vise. Moj nick je od pocetka bio Trae Young, ja sam znao za pravilo 2.1, ali kada sam dosao na server, posle mozda 2 3 dana, neko od igraca mi je rekao da nije po pravilima da imam ime kao sto ima i poznata licnost u ovom slucaju kosarkas Atlanta Hawks-a. U tom trenutku sam kontaktirao administraciju, dosao je admin i nije bio siguran da li trebam da nastavim da igram ili promenim nick, pozvao je jos 2 admina (pritom imena admina ne znam, jer je to bilo pre godinu dana i niko ih ne bi zapamtio) . I njihovom zajednickom odlukom su dosli do zakljucka da nije problem sto imam nick kao i poznata licnost i da mogu da nastavim da igram RP bez ikakvih problema. Nastavio sam da igram na serveru jos 4,5 meseca i to konstantno, i kasnije sam prestao. Vratio sam se pre mesec dana, i ako mogu vec tako da kazem sa igranjem pola godine na serveru, niko od admina(iako su bili kontaktirani dosta puta , jer mi je bila potrebna neka vrsta pomoci), ljudi ili bilo koga se nije zalio, ili pravio problem oko toga. I danas ulazim na server, igram 3 sata i onda je dosao doticni admin i odmah je krenuo da prica kako to nije u redu, pre svega sam ga saslusao, ali i dalje on mene nije hteo da saslusa i da pokusam da mu objasnim sta se tacno desilo. Takodje je spomenuo kako su admini tada pricali sta su stigli i da je nebitno sta su oni rekli, vec je bitno sta on meni trenutno prica. I sada je moje pitanje, ko je ovde u pravu, admini servera od pre godinu dana,koji su verovatno i dalje na serveru, ja ili Aldin?