U pov-u se vidi kako igrač ima program pod imenom "Autoclicker" što je ne dozvoljeno u 0:39. Zamolio bih da se igraču odredi najstroža kazna.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mozda koristi da majnuje cobblestone u minecraft? Ne krindzujU pov-u se vidi kako igrač ima program pod imenom "Autoclicker" što je ne dozvoljeno u 0:39. Zamolio bih da se igraču odredi najstroža kazna.
sve jedno, dok igra na grandu ne smije imat autoclicker hahahahamozda koristi da majnuje cobblestone u minecraft? Ne krindzuj
sve jedno, dok igra na grandu ne smije imat autoclicker hahahaha
kako si glup autoclicker imam za mc pvp?sve jedno, dok igra na grandu ne smije imat autoclicker hahahaha
vidis da koristim lunar client tu koristim autoclickersve jedno, dok igra na grandu ne smije imat autoclicker hahahaha
Ovaj voli da namesta ljude vise nego burekU pov-u se vidi kako igrač ima program pod imenom "Autoclicker" što je ne dozvoljeno u 0:39. Zamolio bih da se igraču odredi najstroža kazna.
Sta ti kacis jebo te zivotU pov-u se vidi kako igrač ima program pod imenom "Autoclicker" što je ne dozvoljeno u 0:39. Zamolio bih da se igraču odredi najstroža kazna.
vidi se da igras mc ...30k id sreca moja malakako si glup autoclicker imam za mc pvp?
Pa dobro nije ni 30k više toliko nov bio je pre 5 meseci sad je 41kvidi se da igras mc ...30k id sreca moja mala
jos gorekako si glup autoclicker imam za mc pvp?
ne seri ti fortnite playerujos gore
realno, ako neko ima kompjuter ne mora da znaci da ga koristiBrate ako lik ima na svom destopu auto kliker , ne mora da znaci da ga je koristio .
I sam znas da je dovoljno da ga ima da dobije ban...nek dokaze da ga nije koristio najjaceBrate ako lik ima na svom destopu auto kliker , ne mora da znaci da ga je koristio .