Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
9379
Players nickname
bane shakur
Suspect ID
32965
Date of violation
Mar 26, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/2afDKNoNid0

boteo031

Player
Player
ID 32965 nije u organizacijskim bojama (Ghetto P. 1.7) te govori mojem prijatelju da izađe iz HQ-a i nakon što moj prijatelj nije ispunio zahtjev, on ga ubija, nakon čega i mene kreće ubijati a meni nije ni rekao riječi već samo mojem prijatelju. Nisam ni znao da je u organizaciji jer nije nosio boje bande.

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
ID 32965 nije u organizacijskim bojama (Ghetto P. 1.7) te govori mojem prijatelju da izađe iz HQ-a i nakon što moj prijatelj nije ispunio zahtjev, on ga ubija, nakon čega i mene kreće ubijati a meni nije ni rekao riječi već samo mojem prijatelju. Nisam ni znao da je u organizaciji jer nije nosio boje bande.
Radis FearRP + MG, dok on ne izdaje pravilno zahtev a takodje nije u boji genga

Amke Malovcic

Player
Player
izdo sam ti zahtjev

Milan Darkin

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 9379 dobiće kaznu za geto pravilo 1.4.
  • ID 9389 dobiće kaznu za geto pravilo 1.4.
  • ID 32965 dobiće kaznu za geto pravilo 1.4.
  • Zabranjeno je gurati/ubijati članove bande u njihovom sjedištu. Nije vam dopušteno ući u sjedište druge bande bez dopuštenja.
  • ID 29425 dobiće kaznu za CD.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom