Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
30021
Players nickname
Mauro Zovko
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Mar 26, 2023
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/e5Yq6V7

Zovac09

Player
Player
Dobio sam danas maloprije ban za G.P 1.1 vidim da je to djeljenje akaunta sta ja nikad nisam napravio mislim da je ovo neka greska. Moj rodjeli brat cak i roditelji mi neznaju password ni na jednom acc ni u igrici. Moze li unban ili objasnjenje za ovo jer sam imao puno godina i sve, volio sam grand.

Zovac09

Player
Player
Neznam stvarno sta sam napravio da sam dobio ban, imam jos 1 akaunt na kojem mi je igrao brat Robert Zovko, ja sam igro na ovom svom Mauro Zovko. Mauro je akaunt jos od dosta prije od kad sam vidio od mudje da igra pa sam i ja htio. Tad sam imao los laptop pa mi je dosta stekalo i prestao sam ali sam krenuo igrat otp. prije 1g i mozda par mj. kad sam dobio svoj PC. Neznam o cemu je rjec stvarno ali mi je krivo sto sam izgubio ovakav akaunt... Volio bih opet igrati, zezati se sa prijateljima. Ako je moja greska htio bih znati gdje sam pogrijesio i obecajem da se to nece vise ponovit.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom