Poz Mujo kako sta sam rekao pre za to sta sam dobio ban hocu budem najiskraen sta mogu i hocu da si priznam da jesam sherovao acc i da jeste zgresio sam mnogo za to sta sam uradio to zalim mnogo za to sta sam uradio da jesam dobio unban za prvi put od mazhor dao mi jos jednu sansu da igram na ovaj prekrasan proekat i jesam bio zadovoljan upalio sam game i samo sam screnshotao jaknu koju sam hteo prodat od to jedino imam sliku za proof ali posle taj dan nisam upalio game jer imao sam prob sa rockstara nisam igrao nista samo malo csgo,val itkd rekao mi je da sam dobio oped ban od vas za isto pravilo sheranje acc i ja sam bio stvarno shokiran jer nisam igrao mozda jeste mozda neko mi je usao u acc da igra jer zaboravio sam da promenim pasvord od acc i neko najverovatno se upalio na moji acc i radio sta je radio i dobio sam ban na osmog januara i kad sam dobio ban ste napisali da mi je acc Bojan Lesh ID 6711 twink acc iako nije twink acc moji pravi twink je Sixsh Elliot ID 27095 od koj sam napravio acc ili je bilo 18 ili 19 juli 2022 od koji sam zaboravio pasword i stvarno hocu i zelja mi je da dobijem unban na moji acc znam da ces verovatno rejectat ovu zalbu ali samo hocu ti kazem koliko volim da se vratim na ovaj proekat i da igram ponovo sa mojim drugovima na grand roleplay nadam se da hoces da mi dajes moju trecu i zadnju sansu da mogu se vratim na moji acc na grand rp i kad mi dajes unban promenicu odmah password i stavicu 2 step autarizacija na moji acc i to je sve od mene laku vam noc administracijo i cao.