postovana administracijo ja sam dobio ban za gp 4.1 kao prvo meni nije jasno za sta tacno sam ja dobio ban i zato zahtevam ponovo pc check da bi ja imao kakav bilo ne dozvoljeni software ja ne bi trazio pc chcek kao drugo ja igram dugo vreme i ne volim prekrsivat pravila pogledajte zadnje 3 zalbe sta su bili na mene ja sam stavio zalba do administratora i sve 3 su prihvacene ja nevolim prekrsivat pravila a kamoli ovo za ban kao drugo ja da bi imao nesto ne bi dostavio pov bojle 30 dana ba nego 60 dana ban kao trece ja trazim pc check i ako sam nesto koristio od toga se ne moze pobeci ja ocu da igram na ovaj server zato sto je jedan od najboljih servera za gta i igram vec dugo prosli put sam bio banovan za no recoil od kojeg sam ja imao reoil ali nisam stigo da snimim zato sto sam izbrzo i promenio redux malo je snimak bio sjeban al nmvz to je proslo i nisam hteo to da se ponovo ali evo opet i zanima me zasto je meni admin trazio pov kad sam ja lika ubio dok je on bio full open i imam i recoil i sve hvala puno abraham i mujo vi se najvise razumete i nadam se da ce da mi date sansu da idem na pc check