Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21866
Players nickname
jovan whitlock
Administrators nickname
Don Jeans
Date
Mar 27, 2023
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/ErW89nQOkLg

jovanontop

Player
Player
postovana administracijo ja sam dobio ban za gp 4.1 kao prvo meni nije jasno za sta tacno sam ja dobio ban i zato zahtevam ponovo pc check da bi ja imao kakav bilo ne dozvoljeni software ja ne bi trazio pc chcek kao drugo ja igram dugo vreme i ne volim prekrsivat pravila pogledajte zadnje 3 zalbe sta su bili na mene ja sam stavio zalba do administratora i sve 3 su prihvacene ja nevolim prekrsivat pravila a kamoli ovo za ban kao drugo ja da bi imao nesto ne bi dostavio pov bojle 30 dana ba nego 60 dana ban kao trece ja trazim pc check i ako sam nesto koristio od toga se ne moze pobeci ja ocu da igram na ovaj server zato sto je jedan od najboljih servera za gta i igram vec dugo prosli put sam bio banovan za no recoil od kojeg sam ja imao reoil ali nisam stigo da snimim zato sto sam izbrzo i promenio redux malo je snimak bio sjeban al nmvz to je proslo i nisam hteo to da se ponovo ali evo opet i zanima me zasto je meni admin trazio pov kad sam ja lika ubio dok je on bio full open i imam i recoil i sve hvala puno abraham i mujo vi se najvise razumete i nadam se da ce da mi date sansu da idem na pc check

Status
Not open for further replies.
Top Bottom