Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18128
Players nickname
Andrija Tatkovic
Administrators nickname
Aberama Thompson
Date
Mar 27, 2023
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/3SgfZCN

Andrija Tatkovic

Player
Player
Poštovana administracijo,

Ispričavam se zbog svoje pogreške u dijeljenju svog računa s nekim i propustio obavijestiti administraciju. Shvaćam da je dijeljenje računa strogo zabranjeno i može rezultirati zabranom i žalim svoje postupke. Stvar je u tome što je nastao nesporazum u mojoj grešci, ulogirao sam se sa svojim računom u računalo moga prijatelja koji također igra Grand RP, a nisam nikome javio o tome jer nisam znao da je to potrebno.

Kontaktirao sam administraciju kako bi mi bolje objasnili situaciju te su mi objasnili kako bi ubuduće trebao obavijestiti administraciju o mojem korištenju računa na drugim računalima te bih trebao objaviti žalbu kako biste mogli riješiti moj problem. Shvaćam da je moje ponašanje bilo neodgovorno i protivilo se pravilima igre te sam trebao sam biti oprezniji i svjestan posljedica svojih postupaka.

Želim vam osigurati da je ovo bio prva i zadnja pogreška i da sam naučio svoju lekciju. Preuzet ću punu odgovornost za svoje postupke i osigurati da se to više ne dogodi. Obećavam da ću slijediti sva pravila koja su administratori postavili jer sama pravila su nastala kako bi nam uljepšala iskustvo igre te u ovom slučaju kako bi spriječila krađu računa.

Nadam se da mi možete oprostiti moju pogrešku i dati mi još jednu priliku da se vratim igranju igre koju volim te na koju sam potrošio mnogo sati.

Hvala vam što ste uzeli vremena da razmotrite moj zahtjev.
S poštovanjem, Andrija Tatković

Status
Not open for further replies.
Top Bottom