Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21014
Players nickname
Akso Breganaa
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 27, 2023
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/Gxzdvv1

Akso Bregana

Player
Player
Pre svega dobar dan. Danas sam dobio ban za G.P 1.1 . Zelim da se izvinim i da kazem da mi nikada nije bila namera da krsim pravila na ovom serveru. Mozete i sami pogledati moje prosle kazne i primetiti da nikad nisam ni warn dobio, a ne ban. Ta greska se desila pre skoro godinu dana i stvarno nisam ocekivao ban. Tada nisam imao iskustva i nisam znao pravila i da se to ne sme raditi. Juce (27.3) je bio mali jubilej za mene, tacno godinu dana kako sam prvi put usao na server i istog dana sam dobio ban. Ulozio sam mnogo vremena i truda u ovu igricu, pronasao sam mnogo prijatelja igrajuci na ovom projektu. Mnogima sam kao admin i kao igrac pomogao da zapocnu svoj RP kako treba. Imam mnogo neostvarenih ciljeva na ovom projektu i nadam se da cu dobiti jos jednu sansu da do tih ciljeva stignem. Na kraju krajeva svi smo mi ljudi i kreske nam se desavaju, samo sto ja svoje greske nisam bio ni svestan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom