All in pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kanka yetmedimi alperi banlattın 2 3 güne gelir ozamana kadar keyif yapsana toksitlik olsun diye söylemiyorum ben bu forumu kapattırırım belki anlaşırız Doğanla. biliyosun şu serverda kimseye toksitlik yapmak istemiyorum bir kaç isim dışında onlarıda sen biliyosun. sal kanka sarma artık inan boku çıkıyor. yakışmıyor dostum sanamass rule break KATMAN family diye degistir basligi dogan sakin kapama aslan kardesim mazallah para falan teklif edilir yapma emenike abim gibi olur sonun
he didnt so there is no rulebreak lmaohey admin he said my body armor is broken should i close and open game. its bug abuse recharges armor by exiting and entering the game. need turkish admin for check pls
siz baslattiniz be guzel kardesim benimkanka yetmedimi alperi banlattın 2 3 güne gelir ozamana kadar keyif yapsana toksitlik olsun diye söylemiyorum ben bu forumu kapattırırım belki anlaşırız Doğanla. biliyosun şu serverda kimseye toksitlik yapmak istemiyorum bir kaç isim dışında onlarıda sen biliyosun. sal kanka sarma artık inan boku çıkıyor. yakışmıyor dostum sana
ne kanka bu çocuk savaşımı ilk siz başlattınız felan.siz baslattiniz be guzel kardesim benim
aynen o sekil iyi forumlarne kanka bu çocuk savaşımı ilk siz başlattınız felan.