Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
62558
Players nickname
Dogann Nascermos
Suspect ID
37194 36947 97198 94
Date of violation
Mar 28, 2023
Time of violation
15.55
Proofs
https://youtu.be/JqzwgNAN0hs

ens

Player
Player
hey admin he said my body armor is broken should i close and open game. its bug abuse recharges armor by exiting and entering the game. need turkish admin for check pls

Anil Rhee

Player
Player
mass rule break KATMAN family diye degistir basligi dogan sakin kapama aslan kardesim mazallah para falan teklif edilir yapma emenike abim gibi olur sonun
kanka yetmedimi alperi banlattın 2 3 güne gelir ozamana kadar keyif yapsana toksitlik olsun diye söylemiyorum ben bu forumu kapattırırım belki anlaşırız Doğanla. biliyosun şu serverda kimseye toksitlik yapmak istemiyorum bir kaç isim dışında onlarıda sen biliyosun. sal kanka sarma artık inan boku çıkıyor. yakışmıyor dostum sana

Effendi Pluxury

Forum Warrior
Player
kanka yetmedimi alperi banlattın 2 3 güne gelir ozamana kadar keyif yapsana toksitlik olsun diye söylemiyorum ben bu forumu kapattırırım belki anlaşırız Doğanla. biliyosun şu serverda kimseye toksitlik yapmak istemiyorum bir kaç isim dışında onlarıda sen biliyosun. sal kanka sarma artık inan boku çıkıyor. yakışmıyor dostum sana
siz baslattiniz be guzel kardesim benim

dogannascermos

Player
Player
Tamam beyler ben forumu kapatıyorum anıl yakın dostumdur hatrina kapatıyorum lakin bir dahaki yapılan pislik de toxiclik de burası forumdan geçilmez bilginize bu bir oyun bu kadar ciddiye almayın herşeyi saçma sapan da oynamayın özellikle hergünlere sesleniyorum çok yakın arkadaşım var ailenizde lütfen biraz daha düzgün oynayın

Status
Not open for further replies.
Top Bottom