Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
550
Players nickname
Meho Harmonikas
Administrators nickname
Leoo Lovell
Date
Mar 28, 2023
Time
12:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

ThommyGun Burt

Player
Player
Postovanje pre svega.Dobio sam ban na 60 dana ovo je moj stari account koji kad sam prestao igrati sam zaboravio podatke kako od steama tako i od epica zatim sam nasao podatke od epica ali i dalje ne od grand servera zatim sam kupio drugi steam drugi gta5 i nedavno sam ocitavao hdd sa starog pc trebale su mi neke vazne slike gdje sam u txt doc pronasao podatke od tog starog mog accounta.Zatim sam kupio jos 1 steam gta5 igru i sa starog mog rockstar sam prebacio sve na ovaj email ili ti gmail jer ovaj koristim a onaj stari sam prestao da koristim odavno jer nisam znao pw i od njega.Gdje sam igrao bez problema sve dok nisam dobio ban 1.1.Ja bi vas zamolio ako je ikako moguce da mi vi ako twinki postoji na ovome racunu [email protected] obrisete taj twinki ako postoji jer moguce je da postoji twinki napravljen u skorije vrijeme par meseci unatrag.Zatim bi vas zamolio kako sam vam napisao na Discordu gospodine Abraham da onaj account jer taj account znate vec ciji je da ne dirate jer zelim da ga kasnije koristi znate vec ko_Ovaj moj stari account ako je ikako moguce da mi odblokirate jer zelim samo njega da koristim ako je ikako moguce.Sa postovanjem i nadam se da cete mi izaci u susret.Hvala i pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom