svce se vidi u povu
RyukShinigami Player Player Joined Nov 11, 2022 Messages 101 Mar 29, 2023 #3 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji Imate rok 12h Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu. Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji Imate rok 12h Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
Ibrahim_Sakic Player Player Joined Dec 10, 2022 Messages 88 Mar 29, 2023 #4 jasno se vidi da su tu komponente i lik me ubio izvan kruga
Lale Player Player Joined Nov 6, 2021 Messages 59 Mar 29, 2023 #5 Ibrahim_Sakic said: jasno se vidi da su tu komponente i lik me ubio izvan kruga Click to expand... Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji Imate rok 12h
Ibrahim_Sakic said: jasno se vidi da su tu komponente i lik me ubio izvan kruga Click to expand... Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji Imate rok 12h
RyukShinigami Player Player Joined Nov 11, 2022 Messages 101 Mar 30, 2023 #6 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti zalbu. -Greske nisu ispravljene u zadatom roku. Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti zalbu. -Greske nisu ispravljene u zadatom roku. Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu.