By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne mora da bude autokliker može samo da zaglavi dugme papiromKao sto se vidi na POV-u momak koristi autokliker bacao sam mu 14metaka petak po metak i svaki je pokupio odmah.
Svaki offtopic zelim da se kazni.
Ako ostavis anti-afk oba dugmeta ti konstantno budu stisnuta i tu nema prekida a ako imas autokliker on ti klikce dugmice sto znaci ako zabodes 2 dugmeta nece ti skupljati stvari sa poda ako imas autokliker koji ti klikce dugmice onda ce skupljati stvari sa poda ocigledo je da nisi bas pametan momak.Ako ti koristis autokliker ne mora da znaci da koristi svako. Zaglavis dva dugmeta na tastaturi i ostanes anti-afk. Lp
Otkud ti znas da on nije bio tu i kupio dok si ti to bacao?Ako ostavis anti-afk oba dugmeta ti konstantno budu stisnuta i tu nema prekida a ako imas autokliker on ti klikce dugmice sto znaci ako zabodes 2 dugmeta nece ti skupljati stvari sa poda ako imas autokliker koji ti klikce dugmice onda ce skupljati stvari sa poda ocigledo je da nisi bas pametan momak.
Hvala brate, dobar ti off topicDobro ti setanje to po vojnoj bazi sam
jeste kako da nije, on tu stoji i ceka belog da mu baca metke, nemoj da pametujes plzOtkud ti znas da on nije bio tu i kupio dok si ti to bacao?
deca zampe ste, off topicIzvinjavam se sto sam ti uzeo tezgu na blackmarketu. Da sam znao kolika si gnjida i smrad od covjeka, ne bi ti metak dao ispod 250$ po komadu!
Slatko je, slatko jeee...deca zampe ste, off topic