Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Beli Johnson
Suspect ID
26880
Date of violation
Mar 30, 2023
Time of violation
10:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=cg7RadvoEr8&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Offender

Forum Concent Creator
Player
Kao sto se vidi na POV-u momak koristi autokliker bacao sam mu 14metaka petak po metak i svaki je pokupio odmah.
Svaki offtopic zelim da se kazni.

Duki Suzzuki

Player
Player
Ako ti koristis autokliker ne mora da znaci da koristi svako. Zaglavis dva dugmeta na tastaturi i ostanes anti-afk. Lp

Fixon Gotti

Player
Player
Kao sto se vidi na POV-u momak koristi autokliker bacao sam mu 14metaka petak po metak i svaki je pokupio odmah.
Svaki offtopic zelim da se kazni.
Ne mora da bude autokliker može samo da zaglavi dugme papirom

Offender

Forum Concent Creator
Player
Ako ti koristis autokliker ne mora da znaci da koristi svako. Zaglavis dva dugmeta na tastaturi i ostanes anti-afk. Lp
Ako ostavis anti-afk oba dugmeta ti konstantno budu stisnuta i tu nema prekida a ako imas autokliker on ti klikce dugmice sto znaci ako zabodes 2 dugmeta nece ti skupljati stvari sa poda ako imas autokliker koji ti klikce dugmice onda ce skupljati stvari sa poda ocigledo je da nisi bas pametan momak.

MachineGun

Player
Player
Ako ostavis anti-afk oba dugmeta ti konstantno budu stisnuta i tu nema prekida a ako imas autokliker on ti klikce dugmice sto znaci ako zabodes 2 dugmeta nece ti skupljati stvari sa poda ako imas autokliker koji ti klikce dugmice onda ce skupljati stvari sa poda ocigledo je da nisi bas pametan momak.
Otkud ti znas da on nije bio tu i kupio dok si ti to bacao?

Jigoro Kano

Player
Player
Izvinjavam se sto sam ti uzeo tezgu na blackmarketu. Da sam znao kolika si gnjida i smrad od covjeka, ne bi ti metak dao ispod 250$ po komadu!

Minolina Ashford

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 26880 dobiće kaznu za kršenje Generalnog pravila 4.1

- Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (Onemogućavanje djelovanja droge, hakova, botova itd.)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom