Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15810
Players nickname
Arthur Johnson
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 30, 2023
Time
20.00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/

Mirko Aezakmi

Player
Player
Postovani ,
Pisem u vezi blacklista na ovom projecta kojeg sam dobio zbog Doxing projecta i upload admin panela nakon blacklista ,
imam jako veliku zelju da se vratim na project i sam znate da nisam hteo da pravim sranja svaki put bude povod zbog necega .
Sve sto hocu da me unblacklist i da se izvinim ponovo svima za sve sto sam uradio u vezi blacklist.
Prihvacam moju najvecu krivicu u vezi upload admin panela na forum i youtube , a sto se tice onoga sto ste videli u conversion znate i sami da nisam nego da sam hteo malo da odmorim od GTA generalno ja kad kazem neku psovku pa nesto ne znaci da mrzim project zasto bih onda provodio vreme ovi ostali blacklisted igraci su vas psovali i sve admine i nece se vracati na project generalno .
Znam da sam vec pisao za Mazhor ali on aktivan samo na EN1 projectu i tamo odgovora .
Sto bi tako mislili da je to neki doxing projecta sto bi onda dosao u vas admin team i provodio pomagajuci novim igracima i radio forum reportove ,priznajem sjebo sam sto uradio sa admin panelom trebao sam samo malo odmoriti pa pisati unban appeal ovako samo jos vise ugrozio situaciju .

Najvise sam upload admin panel jer sam se jako iznevirao , da bi mogao da se posvetim yamahi i Opelu GTC 1.6 16V da ih sredim ,
stvarno nisam nikad pravio na pocetku sranja i bio sam miran igrac .
Kao da mi nije sudjeno da igram na grandu istekne bi ban i posle 10 dana dobijem blacklist i taman se ponadam da ce biti sve OK .

Mozete mi uraditi PC check svega sad sam cist i obrisao sam sve Admin panel snimke i sve .

Srdacan pozdrav , Arthur Johnson.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom