Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20562
Players nickname
Fixon Gotti
Suspect ID
21425
Date of violation
Mar 30, 2023
Time of violation
14:26
Proofs
https://m.youtube.com/

Bogiii

Player
Player
moras ga jos jednom hitati da bi ga ubio iako mu das 100 dmg, ne pada igrac kad ga hitas 70 15 15

tarikpoint

Player
Player
Primio 100dmg i nije pao.
to se zna desiti tako, sad cu ti objasniti kako:
Painted daje 58 damage i 20% vise kada ga paintas sto znaci 58 + 11,6 i to ti dodje na 69,6 damage a posto skripta ne moze pokazati taj broj odma zaokruzi na 70 iako ne primis 70 damagea.
Ovo mi je Admin ne nemackom serveru objasnjavao jer je odbio slicnu zalbu.

Last edited:

Fixon Gotti

Player
Player
to se zna desiti tako, sad cu ti objasniti kako:
Revolver normalni daje 58 damage i 20% vise kada ga paintas sto znaci 58 + 11,6 i to ti dodje na 69,6 damage a posto skripta ne moze pokazati taj broj odma zaokruzi na 70 iako ne primis 70 damagea.
Ovo mi je Admin ne nemackom serveru objasnjavao jer je odbio slicnu zalbu.
Znamo da si poznat za BA tako da me nista ne cudi da imas i cheat.

Tyler Haze

Player
Player
Administracija sustavno ignorira zlostavljanje zone , kako na događaju livnica tako i na fabrici .
Ovakve stvari trebaju biti sankcionirane odmah na eventu , a ne naknadno na forumu .

Može li mi adminitracija potrvditi da je penjanje na ovaj krov vidljiv na POV-u nije zlostavljanje zone ?
Ovo se događa tjednima .

Bogiii

Player
Player
Administracija sustavno ignorira zlostavljanje zone , kako na događaju livnica tako i na fabrici .
Ovakve stvari trebaju biti sankcionirane odmah na eventu , a ne naknadno na forumu .

Može li mi adminitracija potrvditi da je penjanje na ovaj krov vidljiv na POV-u nije zlostavljanje zone ?
Ovo se događa tjednima .
oni se vec drugi ili treci put self reportaju jer pucaju sa mesta koje nije dostupno unutar kruga

Fixon Gotti

Player
Player
oni se vec drugi ili treci put self reportaju jer pucaju sa mesta koje nije dostupno unutar kruga
Dostupno je iz kruga, dodjes do krova ispod skočiš na stepenice i popnes se, penjali su mi se ljudi iz regroupa pre 7/10 dana.

tarikpoint

Player
Player
Znamo da si poznat za BA tako da me nista ne cudi da imas i cheat.
Brat moj kakve veze ima BA sa cheatovima ne kontam sta tvoj mozak misli 😂? Na kraju krajeva PC check i POV od svakog eventa nije nikad problem kod mene slobodno reportajte svaku glupost ne zanima me.

Luka Lucciano

👀
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Žalba povučena (Video dokaz nije dostupan)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom