Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37385
Players nickname
Aldin Johnson
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 27, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/7TqtruY

Aldin Johnson

Player
Player
Odmah da kazem , ovo nije zalba nikakva jer znam da je to njegov posao da on mene banuje , nemam nista protiv , ali eto bilo bih lijepo kad bih dobio unban!

Eh ovako , prije svega izvinjajem se na ovom krsenju pravila ! Ovo pravilo G.P 1.9 desilo se tek kad sam usao na server prije jedno 1-2mj , usao sam prvi put u familiju i neki lik mi je rekao da mi da njegovu G Klasu da mu ja prodam na njegov drugi akaunt a on ce meni dat veci rank u Familiji da bih ja mogao da vozim bolja auta , naravno ja sam na to pristao jer ono bilo mi je drago sto sam usao u familiju i krenuo igrat na grandu pa hajd reko da imam sto bolji rank.... Ali tek posle kad sam savladao sva pravila i sporazumio se u sve , usao u SAHP , posle u LSPD , navikao se trudio i radio i dobijem ban! Ali sto je od svega najjace dobio sam ban na rodjendanu.. Šala na stranu , nadam se da cu dobiti unban i nastaviti igrati , iako sam radi bana izgubio svoju organizaciju gdje sam imao dosta prijatelja i igrao sa njima , ali nema veze , uvijek ce se naci bolje !

Hvala unaprijed Grand RP Administraciji <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom