dobar dan, jucer sam dobio ban 60 dana zbog G.P 1.9 iz razloga toga sto ja dok sam prodavao auto preko skripte G-nekretnine-prevoz-prodaja vozila, i dok sam ja kucao cifru koju sam hteo da prodam auto igracu, decko mi je dao na ruke pare, ja sam mu rekao zasto si to uradio jer ne zelim da rizikujem da ne dobijem ban ili bilo sta drugo. On mi je odgovorio: ,,Šta je to ban?" Ja sam mu objasnio sta je ban i sta se sme raditi a sta ne, a decko koji mi je dao pare ID mu je 39k/40k i nesto. Ja bih vas zamolio ako ste u mogucnosti da me unbanujete jer nikad nisam imao nesto ovako slicno tome, niti ce biti ikada uopce, od sada ce biti svaki detalj video sta god da prodajem jer ima toliko ljudi koji ne znaju pravila i prave gluposti po gradu a ja sam jedan od 24h igrac koji igra non-stop bez prestanka ja vas opet molim da me unbanujete. Prodaja se desila 17.03.2023 u 18:40, ako mozete proverite slobodno, a ja sam ban dobio 29.03.2023 u 00:00. Toliko sam hteo da vam kazem, toliko mi nedostaje grad i drugovi, poslovi na kojima sam radio, i jos jednom vas molim do neba da me unbanujete i od dan danas ce svaki video POV, slike bilo sta da se desi, sve ce biti snimljeno i slikano i ja ako se desi ako se desi opet isto ovako nesto slicno ovome ja cu da snimim i odmah cu da kacim na vas Grand RP forum da vidite da nebih opet dobio ban ili nesto drugo.