Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Zalba na odluku za I G.P 3.2 I Ryuk Shinigami

Status
Not open for further replies.
Your ID
16909
Players nickname
David Bumbar
Administrators nickname
Ryuk Shinigami
Date
Mar 31, 2023
Time
13:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/352557/

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
doticni ID :1030 se veoma cesto desava da me oc vredja de god da me sretne i vec sa vodio sporove u veizo doticnog igraca i uvek dobije blazu kaznu od kazne koje treba da mu se dodeli imam osecaj da su svi protiv mene ovaj put sam 100% da doticni treba da se kaznina 7 dana ali Admin je opet doneo odluku da 180 min sasvim dovoljno ja samtram da nije i da treba da dobije 7 dana jer pod sve spada i moja majka i ako je nije uvredio direktno kroz (jebem ti sve) tu ubrajam i svoju majku zeli da se 180 min isparvi na 7 dana zabrane igranja prijatan evo link od mnogobronih predhodnih oc vredjanja Approved - OOC Vredzanje I ID: 1030

Last edited:

Ljuba Kush

Player
Player
pa ponasaj se najmanji problem brte moj nije mi jasno kako mora 7 dana
i ja sam vise puta dobio 7 dana zbog toga dobio je kaznu i tjt reseno

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
pa ponasaj se najmanji problem brte moj nije mi jasno kako mora 7 dana
i ja sam vise puta dobio 7 dana zbog toga dobio je kaznu i tjt reseno
Smatram da ne utice dovoljno da promeni nesto kod njega ako me razumes.

Johnny_Goldd

Player
Player
doticni ID :1030 se veoma cesto desava da me oc vredja de god da me spretne i vec sa vodio sporove oko tog igraca i uvek dobije blazu kaznu od kazne koje treba da mu se dodeli imam osecaj da su svi protiv mene ovaj put sam 100% da doticni treba da se kaznina 7 dana alia dmin je opet domeno odluku da 180 min sasvim dovoljno ja samtram da nije i da treba da dobije 7 dana jer pod sve spda i moaj majka i ako je nije uvredio direktno kroz (jebem ti sve) tu ubrajam i svoju majku zeli da se 180 min isparvi na 7 dana zabrane igranja prijatan evo link od mnogobronih predhodnih oc vredjanja Approved - OOC Vredzanje I ID: 1030
Bumbi ko te dira,da ga prebijemo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom