Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na administratora: Aurelio_Niagara #2

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4840
Players nickname
Urke_Stojkovic
Administrators nickname
Aurelio_Niagara
Date
Jan 5, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/35215/

Urke

Player
Player
Ista situacija i za prethodnu zalbu. Znaci kada se ja zalim na nekog, smem da prekrsim brda pravila i da sebe i tog lika postavim i pritom ne dobijem nista? Dajte, molim vas. Ja sam licno dobijao jail za svaki PoV koji postavim i na kome se vidi da ja prekrsim pravilo da budemo obostrano sankcionisani. Zahtevam od administratora koji pregleda zalbu da ponovo ustanovi sve dokaze. Mislim i verujem da administrator nije u mogucnosti da tek tako u ovoj komplikovanoj situaciji zakljuca zalbu jer je postavljen tudji POV gde su ljudi fakticki sami sebe prijavili za krsenje pravila, a pritom se cuti na isto.

LINK: Rejected - Zalba na organizaciju: The Ballas Gang (3 zalbe)

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Player
Ista situacija i za prethodnu zalbu. Znaci kada se ja zalim na nekog, smem da prekrsim brda pravila i da sebe i tog lika postavim i pritom ne dobijem nista? Dajte, molim vas. Ja sam licno dobijao jail za svaki PoV koji postavim i na kome se vidi da ja prekrsim pravilo da budemo obostrano sankcionisani. Zahtevam od administratora koji pregleda zalbu da ponovo ustanovi sve dokaze. Mislim i verujem da administrator nije u mogucnosti da tek tako u ovoj komplikovanoj situaciji zakljuca zalbu jer je postavljen tudji POV gde su ljudi fakticki sami sebe prijavili za krsenje pravila, a pritom se cuti na isto.

LINK: Rejected - Zalba na organizaciju: The Ballas Gang (3 zalbe)
Ja se izvinjavam sto pišem ali moram. Šta vam nije jasno? To nije Vas POV već ljudi iz ballasa, a ako imate svoj postavite ga pa sve Vam je administrator fino objasnio, ali to sto hoćete da ugasite neku organizaciju…😶

Suljo Sukic

Player
Player
Administratir je donio ispravnu odluku a sve igrace sto su radili neki rule break su kaznjeni na prvom reportu koji si napravio ZATVORENO!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom