dobar dan, prije 2 dana sam dobio ban 60 dana zbog G.P 1.9 iz tog razloga sto dok sam ja prodavao auto preko skripte G-nekretnine-prevoz-prodaja vozila, i dok sam ja kucao cifru koju sam hteo da prodam auto igracu, decko mi je dao pare na ruke. Ja sam ga pitao zasto je to uradio jer ne zelim da rizikujem to jest da ne dobijem ban, a on me pitao: ,,Šta je to ban?" Ja sam mu objasnio sta je ban i sta se sme a sta se ne sme raditi,a decko koji mi je dao pare bio je 39k/40k ID koliko se ja secam. Ja bih vas zamolio ako je nekako moguce da me unbanujete jer nikada nisam bio u ovakvoj situaciji niti ista slicno,od sada cu svaki detalj snimati jer ima ljudi koji ne znaju pravila i prave probleme po gradu a ja sam jedan od 24h igraca koji igra non-stop. Prodaja se desila 17.03.2023 u 18:40 proverite slobodno ako mozete a ja sam ban dobio 29.03.2023 u 00:00. Toliko sam hteo da vam kazem i da mi nedostaju prijatelji i grad a najvise poslovi na kojima sam radio. I jos jednom vas molim ako je moguce da me unbanujete. Od danas cu sve snimiti i svaku gresku cu okaciti na vas Grand RP forum.