Zdravo ja sam dobio ban za konstanto krsenje pravila pre meseca dana do prilike . I malo sam gledao forum i primetio sam da Jigoro Kano 24407 , Don Aca 11981 , Trank Ape 19803, Hendirx Bekenbauver ne znam id imaju mnogo vise gresaka od mene al nije ovo cilj da niko nabacim ban nego samo kazem i oni su odlicni momci nego su k0 ja nekad se iznerviraju i pogrese. Teo sam da pitam da mi date unban sa onim sto je Sake imo i jos neki 0/3 da za bilo koje prekseno pravilo dobije taj kao minus i da na 3 dobijem black listu ako bi mi izasli u sustret jako mi drag grand rp server jel tu provodim dosta vremena probo sam i sa drugim grandovim projektima ali mi nigde nije ko na sprskom i zeleo bi samo opet da se vratim medju svoje priljatelje i da igram evente opet i da se druzimo zajedno. Obecavam da cu se popraviti kao i da necu nikog vredjati ni psovati . Razmisljao sam ovaj mesec o ovome i ako bi mi mogli izaci u susret ako bi ikako mogli. Jos jednom se izvinjavam svakom momku koga sam uvredio ili devojci i da bi mogli da mi oprostitiie ne samo kuratori nego i ljudi koima sam unistio ikada rp njihov.
last montage ? ovo je samo da vidite da sam najvise vremena provodio na fam eventima i da sam svo svoje vreme davao na grand a nijednu drugu igricu nisam igrao .