Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16726
Players nickname
Munja
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 4, 2023
Time
00:00
Proofs
..

Kosta Armone

Player
Player
Zdravo ja sam dobio ban za konstanto krsenje pravila pre meseca dana do prilike . I malo sam gledao forum i primetio sam da Jigoro Kano 24407 , Don Aca 11981 , Trank Ape 19803, Hendirx Bekenbauver ne znam id imaju mnogo vise gresaka od mene al nije ovo cilj da niko nabacim ban nego samo kazem i oni su odlicni momci nego su k0 ja nekad se iznerviraju i pogrese. Teo sam da pitam da mi date unban sa onim sto je Sake imo i jos neki 0/3 da za bilo koje prekseno pravilo dobije taj kao minus i da na 3 dobijem black listu ako bi mi izasli u sustret jako mi drag grand rp server jel tu provodim dosta vremena probo sam i sa drugim grandovim projektima ali mi nigde nije ko na sprskom i zeleo bi samo opet da se vratim medju svoje priljatelje i da igram evente opet i da se druzimo zajedno. Obecavam da cu se popraviti kao i da necu nikog vredjati ni psovati . Razmisljao sam ovaj mesec o ovome i ako bi mi mogli izaci u susret ako bi ikako mogli. Jos jednom se izvinjavam svakom momku koga sam uvredio ili devojci i da bi mogli da mi oprostitiie ne samo kuratori nego i ljudi koima sam unistio ikada rp njihov.
last montage ? ovo je samo da vidite da sam najvise vremena provodio na fam eventima i da sam svo svoje vreme davao na grand a nijednu drugu igricu nisam igrao .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom