Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15102
Players nickname
Djura Tigamochi
Administrators nickname
Ivkez Obama
Date
Dec 12, 2022
Time
15:39
Proofs
https://prnt.sc/lCXYVmKvXdQ3

Djurke1337

Player
Player
Postovana administraciji, pre 5 meseci sam dobio blacklist za vredjanje servera, i ako je moja uvreda bila za admina koji je dobio kaznu za korumpiranost brzo posle toga.
Moje ponasanje u tom trenutku svakako nije bilo korektno, i to sam ispravio igrajuci na en3 ovih 5 meseci.Mozete pitati crime curatore sa en3 kakvo mi je bilo ponasanje dok sam bio co lider.
Ni jedan server ne moze da zameni Balkanski, tu su mi svi drugari koje sam upoznao kroz godinu i po dana igrajuci na ovom projektu.
Kao 3 puta lider mislim da mi je ponasanje bilo odlicno, sve do jednog trenutku gde sam puko.

Naucio sam svoju gresku, obecavam da nikad necu pravilo prekrsiti, a tek necu vredjati nikog....Sve bih dao da zaigram opet sa svim drugarima koje sam stekao na ovom serveru.

Abrahame, neki su za mnogo gore stvari dobijali manje kazne, mnogi su dobijali unblacklist za mnogo gore stvari, molim te za drugu priliku gde mogu pokazati svima da sam se promenio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom