Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15152 14922
Players nickname
Meris Youkai
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 3, 2023
Time
17:11
Proofs
//

Merisss

Player
Player
Zdravo...
Vec dosta vremena nisam ulazio na ovaj projekat, od dana otkad sam uradio najgluplju stvar koju sam mogao da uradim da ovom serveru...
Pisao sam ruzne stvari o administratoru Muji Simba te slao linkove za razne ruzne stvari kao sto su admin POV-ovi i takve stvari...
U tim trenucima sam bio jednostavno izvan sebe i jako iznerviran jer sam dobio ban,
Na ovom projektu sam cak od kraja 2021 godine, bilo bi mi jako drago kad bih mogao da se vratim na vas projekat.
Video sam likove da su dobijali unban pre dosta vremena cak i ako su abusali citove, a kamoli da su uradili nesto ovakvo...
https://gta5grand.com/forum/search/2315283/ , Evo vam ga moj profil, pogledajte kad se desila prva i zadnja zalba koju sam okacio na vas...
Uskoro mi pocinje raspust,
opet, bilo bi mi jako drago kad bi mogao da se vratim na server...
Pisem ovo ako mogu da dobijem JEDINU zadnju sansu, lepo cu da postupim sa serverom i vise NIKAD necu krsiti pravila servera,
Hvala na citanju!
Opet vas molim, obozavao sam da igram na ovom projektu, molim vas za zadnju sansu.
A administratoru Muji se izvinjujem zbog svega sto sam ucinio. :cry:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom