Pozdrav Abrahame ili Mujo i svim ostalima sto citaju. Pisem ovu molbu za unban na mom main accountu koju sam dobio prije 9 mjeseci za kradju iz porodicnog skladista. Vec ste mi 2 puta odbili zalbu i znam da spada pod pravilo 1.3 ili scam i svjestan sam sta sam uradio. I sam sam bio zamjenik u familiji u kojoj sam dobio ban i dosta rada i truda ulozio u nju i ovakva situacija se desila zbog svadje koja je izbila izmedju mene i lidera. Sada sam u dobrim OOC odnosima sa ljudima koji su me prijavili i tada bili u familiji sa mnom. Htio sam zamoliti da u koliko je moguce dobijem posljednju sansu na ovom accountu jer od tada igram na svom tadasnjem twinku, sada jedinom accountu 10701 ID. Postao sam asistent administracije i taj posao odlicno radim, ne pamtim kada sam zadnji put bio u demorganu i trudim se pridrzavati se pravila najbolje sto mogu. Molim za posljednju sansu i skinite mi sve sa tog profila sta god je potrebno i pare i bilo sta i u koliko dobijem unban spreman sam da na prvi jail na tom akauntu on bude blacklistovan i ne trazim drugu sansu za njega nikada vise. Posljednji put pisem zalbu za ovaj akaunt i nadam se da ce biti vracen. Nikada nisam rekao 1 losu rijec za server ili staff tim dok su neki ljudi mnogo gore stvari radili i dobijali unbanove ali to ne mora da znaci da sam i ja zasluzio.
Postujem odluku i zelim sve najbolje.
Igor
Postujem odluku i zelim sve najbolje.
Igor