Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10494
Players nickname
Igor Jokovic
Administrators nickname
Jerry Thompson
Date
Jun 14, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/124181/

Gori

Čućela
Player
Pozdrav Abrahame ili Mujo i svim ostalima sto citaju. Pisem ovu molbu za unban na mom main accountu koju sam dobio prije 9 mjeseci za kradju iz porodicnog skladista. Vec ste mi 2 puta odbili zalbu i znam da spada pod pravilo 1.3 ili scam i svjestan sam sta sam uradio. I sam sam bio zamjenik u familiji u kojoj sam dobio ban i dosta rada i truda ulozio u nju i ovakva situacija se desila zbog svadje koja je izbila izmedju mene i lidera. Sada sam u dobrim OOC odnosima sa ljudima koji su me prijavili i tada bili u familiji sa mnom. Htio sam zamoliti da u koliko je moguce dobijem posljednju sansu na ovom accountu jer od tada igram na svom tadasnjem twinku, sada jedinom accountu 10701 ID. Postao sam asistent administracije i taj posao odlicno radim, ne pamtim kada sam zadnji put bio u demorganu i trudim se pridrzavati se pravila najbolje sto mogu. Molim za posljednju sansu i skinite mi sve sa tog profila sta god je potrebno i pare i bilo sta i u koliko dobijem unban spreman sam da na prvi jail na tom akauntu on bude blacklistovan i ne trazim drugu sansu za njega nikada vise. Posljednji put pisem zalbu za ovaj akaunt i nadam se da ce biti vracen. Nikada nisam rekao 1 losu rijec za server ili staff tim dok su neki ljudi mnogo gore stvari radili i dobijali unbanove ali to ne mora da znaci da sam i ja zasluzio.
Postujem odluku i zelim sve najbolje.

Igor

Status
Not open for further replies.
Top Bottom