Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30904
Players nickname
Duxa_Sindicato
Suspect ID
22646 21344 5638 227
Date of violation
Apr 3, 2023
Time of violation
01:33
Proofs
https://youtu.be/asCkhXbBzbM

($_D_U_X_A_$)

Player
Player
u povu se vidi kako rade Mg(ID 22646 i 21344),pustaju mi neke zvukove i da ne pricam sta vec i to je Earrape(22646),takodje i ova doticna gospodjica radi animaciju nad mrtvim telom(ID 5638),a takodje ako malo bolje pogledate ID 2275 je sam prizano da je bio mrtav i dosao do mene i rekao ti ces mene da ubijas klosaru sto znace da se seca svega a pre par min je bio u grobu,ako treba pov i za taj id okaci cu u drugoj zalbi posebno za njega,ja vas molim da malo smiri te igrace u ovoj familiji jer su presli svaku meru,em sto krse pravila psuju najgore kaze smrdis,picko raspala,klosaru jedan,itd...Znaci ovo treba na psihijatriju...

strahinjashady

Player
Player
Objasni mi kako je id 22646 mgao? wat ovi 30k idevi na forum su nerealni, moracu da vam uvodim:

strahinjashady

Player
Player
u povu se vidi kako rade Mg(ID 22646 i 21344),pustaju mi neke zvukove i da ne pricam sta vec i to je Earrape(22646),takodje i ova doticna gospodjica radi animaciju nad mrtvim telom(ID 5638),a takodje ako malo bolje pogledate ID 2275 je sam prizano da je bio mrtav i dosao do mene i rekao ti ces mene da ubijas klosaru sto znace da se seca svega a pre par min je bio u grobu,ako treba pov i za taj id okaci cu u drugoj zalbi posebno za njega,ja vas molim da malo smiri te igrace u ovoj familiji jer su presli svaku meru,em sto krse pravila psuju najgore kaze smrdis,picko raspala,klosaru jedan,itd...Znaci ovo treba na psihijatriju...
2275 se nije vratio u bolnicu nisi ga dovrsio, klasicno nabijanje warnova, iq 0 moracu da uvodim:

Miki_Moncler

Player
Player
Prezime ti sve govori, uzmi brata Nugija pod ruku i idite na farmu zarađujte za kruh ❤️

strahinjashady

Player
Player
al pazi sto je pokuso da se defena na discord da me ne bi cuo HAHAHAHAH kralj al za malo ocigledno su ti uvedene:

($_D_U_X_A_$)

Player
Player
Objasni mi kako je id 22646 mgao? wat ovi 30k idevi na forum su nerealni, moracu da vam uvodim:

pa pametni ako nisi zao Mg je mesanje IC i OOC chat-a,a u tvom slucaju ti si mg-ao tako sto si odgovarao na moje reci koje su bile napisane u OOC chat-u odgovarao u IC chat eto koji Mg retarde

strahinjashady

Player
Player
vidi se da nemas pojma, pisano ti je u non rp chatu, poznavanje pravila na nivou od mladog duxe ili ko god da je, randy 30k id

($_D_U_X_A_$)

Player
Player
vidi se da nemas pojma, pisano ti je u non rp chatu, poznavanje pravila na nivou od mladog duxe ili ko god da je, randy 30k id
da pametni ti si prvo napisao u OOC chat koji Mg pa si to isto reko i u IC chat,moras da imas mozak da bi to ukapirao ali nemas i vidim da te to boli sto te 30k id kaci na forum jer nemas ni gram mozga tugice :(

strahinjashady

Player
Player
da pametni ti si prvo napisao u OOC chat koji Mg pa si to isto reko i u IC chat,moras da imas mozak da bi to ukapirao ali nemas i vidim da te to boli sto te 30k id kaci na forum jer nemas ni gram mozga tugice :(
sta sam rekao ic watttt?????????????????

Kenox

⚜️
Player
Ova likusa 5638 ruke nema a prica nesto , pravio sam gi decu u arenu .

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
  • Imate rok 12h da dostavite

Status
Not open for further replies.
Top Bottom