Cao postovana administraciju ja sam Gorazd Nikolic rodjen- 07.04.2008, a ne kao sto svi misle da sam Gordan Nikolic rodjen- 26.08.2006 to je moj rodjeni brat ID(10905 I 26411) ja sam ID(37823 I 37831). Moj brat je dobijajo Black-Liste , bnaove za cheat, za skemove itd , ali kao sto svi misle da sam to ja sto nisam evo kako vam mogu I dokazati. Pocetkom godine kao bozicni poklon sam dobio novi komp na kom sam mogao konacno da igram GTA normalno jer sam do sad igrao samo online a ne I na RP serverima, pitao sam brata kako mogu uci na server I on mi je pokazao sve sto trebam znati oko pravila server I kako rade stvari. Prvi ban sam dobio 28.01.2023 zbog mog brata retarda koji me je navodno samo ucio neke trikove na server I shvatio sam da ne treba da mu verujem od tad od kad sam radi njega ja od granda pauzirao na 60dana a tek sam igrao oko 2nedelje. Mislim da je bilo nesto od 23-28 Marta kad sam ja usao na moj twinki acc(37823) I promenio ime iz sale u Abraham Elkhabib I odma sam ga vratio na staro ali u redu dobio sam ban I necu da dobijem unban jer ipak sam uradio gresku koju ne opravdavam. Ponedeljak u oko 15:00 ja sam odneo svoj kompjuter na servis jer sam imao problema sa RAM memorijom, cim sam dosao kuci seo sam sa drugarima na diskordu sa bratovog kompa I acc-a na diskordu bez da sam sumnjao da cu uraditi ogromnu gresku, ja sam sedeo I igrao kanter sa drugarom a jos jedan drugar je igrao na gradnu jer nije veliki fan Counter-Strike igrica jos od kad igramo nas 5 iz drustva. Meni u tom momentu pocne drugar da se dere da sam dobio ban za Pretnje Kako Cu Duplicirati Stvari, malo sam bio u soku ali nisam pazio niti sta niti sa kog acc-a pisem adminu koji me je banovao(Mujo Simba) nisam niti razmislio da pisem sa bratovog acc-a niti bilo sta slicno, Mujo mi je poslao link od zalbe ‘’Gde Ja Pretim Dupliciranjem Stvari” sto sam I ja otvorio I video zalbu koju je retard okacio I time pretio server da ce da unisti ekonomiju sto se meni prvo ne bi svidelo, Mujo mi je tu rekao da sam cak I mogao da promenim forum acc sa kojeg gledam zalbe ali nisam uopste bio kraj mog kompa inace bi sve ispalo 100puta manje sumnjivije I ostale stvari. Mogu vam poslati dokaze o kompjuterima o Social Clubovima, oko Epic Games acc-a da smo ja I on skroz druga prica da sam ja skroz drugi covek da nisam retard kao on ne radim gluposti ne skemujem ne cheatujem I te stvari. Samo sam hteo da vas zamolim dali je ikako moguce da dobijem unban jer ja veze nikakve nemam sa njim niti sa dupliciranjem itema ili bilo sta oko krsenje pravila ovog server I da nemam ama bas nista sa njegovim banovima. Zato vas molim da mi date sansu da se vratim na serveru da igram sa drugarima ko normalan covek, jer ja sa njegovim situacijama nemam nikakve veze niti sa njegovim banovima niti ista slicno samo sam normalan igrac koji previse retko krsi pravlia I zeli da se druzi sa drugarima na ovom server. Kraj krajeva ja necu da osudjujem odluke Muje ali iskreno nemam niti dobru komunikaciju sa njim a ne da dupliciram stvari sa njime jer je on retard retardirani pohlepni koji ne bi podelio tajnu sa rodjenim caletom a ne samnom cak sto vise ima bolju komunikaciju sa Noksijem nego samnom, zato molim vas da opet razmislite I date mi sansu da se vratim na serveru.