Alo bre mujo daj blacklistu
Approved - G.P. 6.15 | 36781 VDM | 33897
Poštovana ADMINISTRACIJO dostavljam Vam u prilogu dokaz o navedenim prekršajima. ID : 36781 Ubija mene i ostale igrace i krši direktno pravilo G.P. 6.15 ID : 33897 Gazi igrače sa vozilom i pravi prekršaj VDM . Zahvaljujem se na izdvojenom vremenu. POZDRAV
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 I ID:20523
Sve se vidi u POV lik mi nije nista brojao niti rekao i poceo da puca ne znam iz kog razloga
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 I ID:20523
Sve se vidi u POV lik mi nije nista brojao niti rekao i poceo da puca ne znam iz kog razloga
gta5grand.com
Approved - P.D. 1.2 I ID: 20523
Sve se vidi kako lik izlece iz zbunja sa svojom ekipom i krecu rafal bez razloga na nas on i jos jedan iz njegove familije
gta5grand.com
Approved - PD 1.2 | Porodica Venom
Ako imas zelenog pikachu-a imas pravo da se zalis na venom, tako da brisi zalbu ljubi te Veljana.
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break I Venom
ID 20894 dolazi na Fam Event u Helikopteru iz EMS i tamo se presvlaci ID 20523 ubija nas sve prije ulaska na Event Pravila Događaja 1.2
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | Vlada
Hapse mi kolegu, ja krenuo da ga spasim i videti i sami sta rade momci. ID 612 MG (cita iz NonRP chata) - 2:15 ID 612 VDM - 7:50 ID 612 nas ubija pre nego sto nas uveo u zatvor - 6:17 ID 16356 G.P. 6.8(vredja i pljuje dok sam mrtav) - 2:06 ID 8810 MG - 9:36, 9:56 Molicu bez offtopic...
gta5grand.com
ID 20894 dolazi na Fam Event u Helikopteru iz EMS i tamo se presvlaci ID 20523 ubija nas sve prije ulaska na Event Pravila Događaja 1.2
gta5grand.com
gta5grand.com
Approved - Pravilo Dogadjaja 1.2 | ID : 9620 20523
Mislim da se vidi na prilozenom video snimku kako me momci ubijaju prije eventa . Video traje krace od jednog minuta jer je sama situacija trajala toliko . Dosao sam na OOC event *Fabrika* izasao sam iz auta momci su poceli da ciljaju sa oruzijem ja sam im reko ako smete pucajte momci su me...
gta5grand.com
Approved - Ban za G.P 6.17 | Tefo Zambada
Pozdrav administracijo dobijo sam ban jel sam pod navodnicima snimo preko obs a ja snimam preko windovs xbox game bara za snimanje ubiti wndows snimanje a igram vec dugo i snimam ve dugo preko windovsa i nikad nisam dobio ban sto snimam preko windovsa jesam jednom i to sam stvarno snimo preko...
gta5grand.com
Approved - Mass rule break | Venom
gta5grand.com
Approved - Mass rule break | Venom
gta5grand.com
Approved - Trashtalk | ID:20523
sve se vidi na slici, proziva kako je administracija korumpirana
gta5grand.com
Approved - Mass RDM | Porodica Gotti
Dosao sam tu i blejao sjedeci u autu, izasli su ispred kuce i vikali mi ruke da dignem, naravno necu grad je, ispucaju me i onda zovnu admina i ja dobijem FearRp. Sve je u POV-u. Hvala na vremenu ko god bude razmatrao.
gta5grand.com