Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33097
Players nickname
Dzonii_Tejtovic
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Mar 25, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.io/dWaicLJ?r

Tejtović

Marash
Player
Dragi Abrahame

Dobio sam Blaclist-u zbog admine abuse i admin corruption
Pa da počnem priču i naravno ovo iskreno govorim.

21.03.2023 je bio dan kada sam izbačen iz administracije.Iskren da budem tog dana sam bio jako nervozan(zbog škole i prakse) sa svakim sam se svađao taj dan.Nakon dolaska iz škole ušao sam ING I prijavio se kao A3(kurator Lifeinvadera) otišao sam na tiket koji me je zvao ID 19079 govorio mi kako je prošao prijave i aplikaciju za Lifeinvader I kada je trebao ući dobio je navodno warn.Nakon toga sam ga ubacio pošto ga nisam više mogao slušati a i smarao me je da dođem do njega stalno zbog gore navedenog razloga.Tog dana sam trebao dobiti warn 2/3 za tikete i još sam mislio za jednu žalbu da ću dobiti warn zato što nisam doneo dobru odluku.U svom tom besu i nervozi nisam ga više mogao slušati pa sam ga ubacio nesvesno.Nakon 4 dana dobijam black listu zbog toga takođe mi je rečeno da sam pokazivao admin panel što apsolutno nije istina imam dokaze da nikome nisam pokazivao niti pričao u pozivu i delio ekran zato što nisam baš bio voljen admin a i nisam hteo da me neko prijavi za korupciju ili slično_Ovime završavam moju najiskreniju priču što se desilo tog dana,od Blackliste se osećam depresivno i tužno zato izgubio sam volju da upalim PC i igram bilo šta zato što sam dosta uložio u Rs Server i uživao svakodnevno koliko sam mogao a sada se osećam depresivno i kao što sam rekao nemam volju da upalim PC.Ako bih mogao dobiti unban ili ti unblacklistu i da mi se sve obriše sa naloga.

Takođe bih zamolio da svaki off top bude kažnjen

Srdačno: Tejtović

Tejtović

Marash
Player
Dragi Abrahame

Dobio sam Blaclist-u zbog admine abuse i admin corruption
Pa da počnem priču i naravno ovo iskreno govorim.

21.03.2023 je bio dan kada sam izbačen iz administracije.Iskren da budem tog dana sam bio jako nervozan(zbog škole i prakse) sa svakim sam se svađao taj dan.Nakon dolaska iz škole ušao sam ING I prijavio se kao A3(kurator Lifeinvadera) otišao sam na tiket koji me je zvao ID 19079 govorio mi kako je prošao prijave i aplikaciju za Lifeinvader I kada je trebao ući dobio je navodno warn.Nakon toga sam ga ubacio pošto ga nisam više mogao slušati a i smarao me je da dođem do njega stalno zbog gore navedenog razloga.Tog dana sam trebao dobiti warn 2/3 za tikete i još sam mislio za jednu žalbu da ću dobiti warn zato što nisam doneo dobru odluku.U svom tom besu i nervozi nisam ga više mogao slušati pa sam ga ubacio nesvesno.Nakon 4 dana dobijam black listu zbog toga takođe mi je rečeno da sam pokazivao admin panel što apsolutno nije istina imam dokaze da nikome nisam pokazivao niti pričao u pozivu i delio ekran zato što nisam baš bio voljen admin a i nisam hteo da me neko prijavi za korupciju ili slično. Ovime završavam moju najiskreniju priču što se desilo tog dana,od Blackliste se osećam depresivno i tužno zato izgubio sam volju da upalim PC i igram bilo šta zato što sam dosta uložio u Rs Server i uživao svakodnevno koliko sam mogao a sada se osećam depresivno i kao što sam rekao nemam volju da upalim PC.Ako bih mogao dobiti unban ili ti unblacklistu i da mi se sve obriše sa naloga.

Takođe bih zamolio da svaki off top bude kažnjen

Srdačno: Tejtović

freetejtovic

Player
Player
Oduvek si bio smrad od coveka, toksican si i jedino sto umes je da namestas warnove.Nikad nisi umeo da roleplayas i gde god si bio samo si svadje doneo, jer si balavac koji ne zna sta hoce. Dobio si bl zbog prikazivanja admin panela i od toga da te unblacklistaju nema nista posebno ne sa ove price za decu. Boli Abrahama nesto kurac sto ti nemas volju da upalis pc, idi uradi 20skleka al zenska posto muska ne mozes i placi jer unblack list nece dobije
Srdacno: freetejtovic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom