Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25676
Players nickname
Maki Kardashian
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://i.imgur.com/GuR6lFi.png

Maki Kardashian

Player
Player
Dobar dan, banovan sam za GP 1.8 vezano za situaciju koja se desila u junu prosle godine.
Krajem maja prosle godine prodao sam drugaru par itema u medjuvremenu negde pocetkom juna sam banovan na nalogu ID 4986.

Kasnije uz odobrenje Mazhora pravim novi nalog, posudio sam od porodice $50,000,000 kako bi mogao uzeti neke stvari da imam za pocetak dignuto je sa porodicnog balansa. Nakon toga sam od ID 44 kupio nekoliko stvari za tih 50 mil i posle par dana smo oboje dobili ban za tu situaciju koja je bila oznacena kao GP 1.7 licno od strane Abrahama.

ID 44 je tada postavio unban appeal i dobio unban uz money wipe. Approved - Unban Appeal | Abraham
A ja sam svoj ban sacekao da istekne i posle toga nastavio da igram.

Mene interesuje zasto ja sada posle toliko vremena ponovo dobijam ban za isto samo preformulisano?
Kako sam ja uradio interakciju ako itemi koji su tada bili na mom prijasnjem nalogu i tu se radi o par itema, vozilo, lisica, majica, duks koliko se secam nista ekstravagantno, kako je to interakcija ako moj novi nalog tada nije ni postojao niti glavni nalog banovan?
Ja smatram da to nije interakcija i mogao sam da razumem ban za gp 1.7 zato se nisam bunio i lepo sam sacekao da ban istekne.

Koliko je itema sto je nekada bilo na proslom nalogu proslo i kroz ovaj novi? Slabo ima popularnih itema danasjnice da nije bilo na proslom nalogu i ti itemi nisu oznaceni seriskim brojem da bi ja znao sta je bilo nekada kod mene a sta ne, ja imam isti ukus za iste stvari koje sam nekada imao.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, to apsolutno nije ista situacija i samim tim ste adekvatno kaznjeni. I da dobijete unban za ovo sto ste radili dobili bi ban za Generalno Pravilo 1.6 tako da vas slucaj nije appelable. Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom