Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25467
Players nickname
Faris Habiby
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Mar 28, 2023
Time
17:01
Proofs
https://prnt.sc/fTY-uKYVLQ8j

Faris Federiko

“Hated By Many, Defeated By None”🤷🏽‍♂️🇧🇦
Player
Dobro vecer gospodo.
Dobio sam ban prije par dana. Imam mladjeg brata koji ima 12godina. Posto je on tek dobio svoj kompjuter njemu je bila zelja da igra na GrandRP jer je gledao kako ja igram i gledao je Mudju kako je igrao i svidjeo mu se RolePlay. Roditelji su mi rekli da podelimo accaunt na kojem je ta igrica tjst GrandRP. Ja sam na to pristao jer da nebi dzaba potrosio 15e da kupuje ponovo. I eto tako on kada je usao na account dobili smo perma ban i on i ja cak mislim da je ban IP adrese. Ja igram na Grand-u godinu dana mali sam ID imam dosta vrijedne imovine koju bi makar volio da podjelim prijateljima ako vise ne bi mogao da igram na Grandu. Ne bitno mi je sada to. Zao mi je najvise brata Ahmeda koji je tuzan i stalno me nagovara da se zalim nekome i kada ga odbijem i kazem mu da je gotovo sve sa tim pocne da place. MOLIM VAS da mi izadjete u susret da mi vratite akaunt ako treba kupit cu mu ja Gta 5 novi da se samo vratimo. Hvala vam jos jednom da lijepo provedeno vrijeme na Grandu i nadam se da cete me makar malo razumjeti kao i mog burazera. LP!

Faris Federiko

“Hated By Many, Defeated By None”🤷🏽‍♂️🇧🇦
Player
Zaobarivo sam da napomenem znam da sam pogresio kupit cu mu novi gta na steam stvarno bi voleo da me vratite

Status
Not open for further replies.
Top Bottom