Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected g.p.6.15 ID 11372 ,ID 23315 ,ID38698 (zalba na familiju crew)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27767
Players nickname
Ferid_kamiondzija
Suspect ID
11372,23315,38698
Date of violation
Apr 7, 2023
Time of violation
21:18
Proofs
https://youtu.be/99DAoh0XSpE

Ferid markovicc

Player
Player
Bio sam sa prijateljom u prodavnici kad su ova dva dosli i poceli tuci te sam ja bežo i gde su me na kraju ubili i posle toga robali to se vidja na drugom snimku i vide se da sam ispostovao njihov zahtjev da bijezim u vodu i oni su me ubili.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Prvo: Okači pov cele situacije gde ti i tvoj drugar ubijate našeg čoveka ispred fam kuće kad je izašao iz garaže.

Drugo: nakon brojanja 5 sekundi da se odaljis radiš fear i bežiš u green zonu, što si trimovao.

Treće: kako ti znaš da smo mi iz familije CREW jel nam piše na duksevima možda? Malo mass mg?

Četvrto: Postavljate šatore i palite vatru ispred garaže gde bagujete garazu da ne možemo izaći iz nje.

Molim admine da kazne ove debilne pokušaje nabijanja warnova kroz mg, i trimovan POV

Hvala

Last edited:

LJIDER

Player
Player
Prvo: Okači pov cele situacije gde ti i tvoj drugar ubijate našeg čoveka ispred fam kuće kad je izašao iz garaže.

Drugo: nakon brojanja 5 sekundi da se odaljis radiš fear i bežiš u green zonu, što si trimovao.

Treće: kako ti znaš da smo mi iz familije CREW jel nam piše na duksevima možda? Malo mass mg?

Četvrto: Postavljate šatore i palite vatru ispred garaže gde bagujete garazu da ne možemo izaći iz nje.

Molim admine da kazne ove debilne pokušaje nabijanja warnova kroz mg, i trimovan POV

Hvala
Vaš čovek je prvi vadio pušku i počeo ciljati učinili smo to iz samobrane.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Vaš čovek je prvi vadio pušku i počeo ciljati učinili smo to iz samobrane.
Druže okači pov gde vi ubijate našeg čoveka ispred fam kuće. Abusate vatrom i šatorima garažu. Samo vi polako sa pokušajima nabijanja warna. Pozdrav

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Molim administratora da zaljuči žalbu jer je isteklo 12h , i nije dostavljen pov cele situacije. Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom