Godinu dana ipo igram volim igricu vise od svoga zivota a pogotovu svoj acc i sat imam sve tu da li mislis da bi ikada za 100-200 eura prodao od onoga sto sam stekao zivim u inostranstvu nije da nemam novac tako da nebih ni kupio neleglanim putem jer znam kakve su kazne mozda sam utajao porez na neke stavri i ako trebam da robijam za to neka robijam ali ovo da sam kupovo ili prodavao je neistina i boli me jer nisam ovo zasluzio svojim zrtvovanjem i zalaganjem ovo je ono sto me cini srecnim ovo je ono sto cini moj svaki da kad dodjem sa posla koji ni nevolim da radim al eto mora se ovo mi je sve sto imam i ne zelim da mi sve to neko uzne ja te molim i preklinjem kao coveka pre svega da mi verujes da nisam nikada pomislio da uradim nesto tako znas da i sam kad god nesto sto niej po pravilima uradim ja kazem znas da nisam taj lik molim te i preklinjem nedozvoli da mi ovo sve propadne da budem jasan ja cu natasviti sa tvinijem da se trudim kao i pre ali najiskrenije nije mi isto bez mejna jer to je jedan jedni David Bumbar 16909 nema ih dva po tome me svi znaju5