Pozdrav draga administracijo.Ja pisem ovo opet da vas zamolim za unban.Jer za ovo sto sam ja dobio ban su sanse 0.01% i ja sto sam toliki srecnik ja sam u taj procenat.Voleo bih dobiti unban jer niko se nije ni zalio na mene za konstantno krsenje pravila niti sam radio HQ raid,BM raid itd ko neki sto rade.Barem da ste mi dali prvo ban na nekoliko dana, kao opomena da cu biti zauvek banovan kao sto ste dali na ovaj lik Rejected - Molba za unban a ne od jednom ban zauvek bez opomena nek je isto za svima.Ja jesam nekad krsio pravila ali ne namerno, a ne sad mi padne na pamet i ubijem sve redom.To nisam radio, nego nisam znao pravila ,,ponavljam'' bas retko se desilo nesto da prekrsim namerno.Sad znam pravila i necu ih krsiti.Ni meni se ne sedi u demorganu.Wipajte mi pare radite sta ocete samo da se vratim da igram sa mojim prijateljima.Jer se smaram od kad sam dobio ban, od dosade nisam znao sta da radim i sam krenuo u teretanu.Na vama je da odlucite.Ja sam iz Makedonije i u zahvalnosti vasem projektu sam naucio perfektno srpski,hrvatski i bosanski jezik.Ipak hvala vam za sve.Ovo nije sve u zivotu kad razmislis, ali ipak nisam se mucio godinu i nesto da gradim nesto za dzabe.