U videu se vidi sve, ne znam dal se smije s blindom na paketić ako ne smije molim da se i to kazni, njih 4 se sjelo u blindu na paketiću i boli ih briga, izasli i ubijaju sve što vide, 38698, 30062, 23315, 13809
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kakav mg jesi normalan tiself report for mg : )
Mass mg na forumu de ovo imaKako ti znas da smo mi familija CREW? Jel to malo mass mg? Tebi i tvojim drugarima je odbrojano 5 sekundi tj odbrojano je 550 sekundi vise puta, prekinite da trimujete klipove i kacite bez osnova.
Na 0:26 radite cist bejting i pokusaj nabijanja warna gde pitas sta se ovde desava? Ako vidis ljude sa puskama logicno je da imas FEAR druze.
A ne da pitas sta se ovde desava. Tako da je ovo jos jedan od jadnih pokusaja nabijanja warna tako da bih zamolio nekog od visih admina da to i kazni
Hvala
i stavi cjeli pov kako radis nrlU videu se vidi sve, ne znam dal se smije s blindom na paketić ako ne smije molim da se i to kazni, njih 4 se sjelo u blindu na paketiću i boli ih briga, izasli i ubijaju sve što vide, 38698, 30062, 23315, 13809
Ali care kakvi trimovani klipovi ajde bre objasni mi kako to zaključuješ.Kako ti znas da smo mi familija CREW? Jel to malo mass mg? Tebi i tvojim drugarima je odbrojano 5 sekundi tj odbrojano je 550 sekundi vise puta, prekinite da trimujete klipove i kacite bez osnova.
Na 0:26 radite cist bejting i pokusaj nabijanja warna gde pitas sta se ovde desava? Ako vidis ljude sa puskama logicno je da imas FEAR druze.
A ne da pitas sta se ovde desava. Tako da je ovo jos jedan od jadnih pokusaja nabijanja warna tako da bih zamolio nekog od visih admina da to i kazni
Hvala
Tako sto nije cela situacija. A ti zakljuci da naucis pravila za promenu. Bejtate ceo dan i kacite neboluze po forumu, ne sramoti se viseAli care kakvi trimovani klipovi ajde bre objasni mi kako to zaključuješ.
Ja nez pravila a nit 5 sekundi brojati ne znateA sto se blinde tice blinda moze da se probije. Toliko od mene. Veliki pozdrav.
Opet bi zamolio admine da reaguju na pokusajte nabijanja warna i bejtanje
Hvala
Tako sto nije cela situacija. A ti zakljuci da naucis pravila za promenu. Bejtate ceo dan i kacite neboluze po forumu, ne sramoti se vise
Odbrojano vam je 15 puta, ne razumem u cemu je problem. Pre bih rekao da tvoj drugar baituje malo.Ali care kakvi trimovani klipovi ajde bre objasni mi kako to zaključuješ.
A de to imate? Ajde pov pa da svi vidimo.A da vas podsetim kako ste posle toga dolazili ispred fama,palili nam automobile,vdm itd.
Ali toliko od mene ostavljam to adminima da procene.
samo se ti opusti, vidis da se raspravljas sam sa sobom. I umesto sto places bolje prekinite da nabijate warn familijima. Vec napravite svoju i uzivajteNeću da se raspravljam admini će sve rešiti.
Takodje covek prica da ljudi sede u blindi, a njih 5 stoje napolju ahahaha ja neverujem sta covek pricaU videu se vidi sve, ne znam dal se smije s blindom na paketić ako ne smije molim da se i to kazni, njih 4 se sjelo u blindu na paketiću i boli ih briga, izasli i ubijaju sve što vide, 38698, 30062, 23315, 13809
Druze prijavljeno je sve adminima za postavljanje satora ispred kuce gde nam bagujete garazu i to je BA, onda palite vatru svuda ispred kuce gde zelite da izadjemo da vas pobijemo da dobijemo warn. Dzabe pokusavate...Da da samo se vi vadite na pov je trimovan, baitovanje... Ajde dokažite pa vam možda poveruje neko. Išli ste s blindom na padobran i zatim prekršili 6.15 jer ste p7cali bez upozorenja i to je to.
Tako i juče bilo tvoj čovek mora da ubije dok neko kupuje u radnji.A sam pokazatelj koliko ste jadni i bedni je to sto placete po forumu i ubijate RP, jer nista IC ne mozete da uradite