Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14050
Players nickname
Dario Smith
Suspect ID
38698, 30062, 23315
Date of violation
Apr 8, 2023
Time of violation
13:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=P_qzAsVSZ_o

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player
U videu se vidi sve, ne znam dal se smije s blindom na paketić ako ne smije molim da se i to kazni, njih 4 se sjelo u blindu na paketiću i boli ih briga, izasli i ubijaju sve što vide, 38698, 30062, 23315, 13809

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Kako ti znas da smo mi familija CREW jel nam pise na ledjima mozda? Jel to malo mass mg? Tebi i tvojim drugarima je odbrojano 5 sekundi tj odbrojano je 550 sekundi vise puta, prekinite da trimujete klipove i kacite bez osnova. Takodje smanjen ti je krug za zvuk skroz, lepo se cuje da su ti brojali 5 sekundi da se odaljis.

Na 0:24 molim admine da obrate paznju, udaras kolima crni auto-guras da bi neko od njih pao kako bi ti stekao prednost kad izadjes iz auta, a svi ljudi stoje van auta i pokusavas VDM i prekidas nam RP koji imamo sa likom u belom auto kome je odbrojano 5 sekundi.

Na 0:26 radite cist bejting i pokusaj nabijanja warna gde pitas sta se ovde desava? Ako vidis ljude sa puskama logicno je da imas FEAR druze. A ne da pitas sta se ovde desava. Tako da je ovo jos jedan od jadnih pokusaja nabijanja warna tako da bih zamolio nekog od visih admina da to i kazni

Hvala

Last edited:

LJIDER

Player
Player
Kako ti znas da smo mi familija CREW? Jel to malo mass mg? Tebi i tvojim drugarima je odbrojano 5 sekundi tj odbrojano je 550 sekundi vise puta, prekinite da trimujete klipove i kacite bez osnova.

Na 0:26 radite cist bejting i pokusaj nabijanja warna gde pitas sta se ovde desava? Ako vidis ljude sa puskama logicno je da imas FEAR druze.
A ne da pitas sta se ovde desava. Tako da je ovo jos jedan od jadnih pokusaja nabijanja warna tako da bih zamolio nekog od visih admina da to i kazni

Hvala
Mass mg na forumu de ovo ima🤣

LJIDER

Player
Player
Kako ti znas da smo mi familija CREW? Jel to malo mass mg? Tebi i tvojim drugarima je odbrojano 5 sekundi tj odbrojano je 550 sekundi vise puta, prekinite da trimujete klipove i kacite bez osnova.

Na 0:26 radite cist bejting i pokusaj nabijanja warna gde pitas sta se ovde desava? Ako vidis ljude sa puskama logicno je da imas FEAR druze.
A ne da pitas sta se ovde desava. Tako da je ovo jos jedan od jadnih pokusaja nabijanja warna tako da bih zamolio nekog od visih admina da to i kazni

Hvala
Ali care kakvi trimovani klipovi ajde bre objasni mi kako to zaključuješ.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
A sto se blinde tice blinda moze da se probije. Toliko od mene. Veliki pozdrav.
Opet bi zamolio admine da reaguju na pokusajte nabijanja warna i bejtanje

Hvala
Ali care kakvi trimovani klipovi ajde bre objasni mi kako to zaključuješ.
Tako sto nije cela situacija. A ti zakljuci da naucis pravila za promenu. Bejtate ceo dan i kacite neboluze po forumu, ne sramoti se vise

LJIDER

Player
Player
A sto se blinde tice blinda moze da se probije. Toliko od mene. Veliki pozdrav.
Opet bi zamolio admine da reaguju na pokusajte nabijanja warna i bejtanje

Hvala

Tako sto nije cela situacija. A ti zakljuci da naucis pravila za promenu. Bejtate ceo dan i kacite neboluze po forumu, ne sramoti se vise
Ja nez pravila a nit 5 sekundi brojati ne znate🤣

LJIDER

Player
Player
Da da samo se vi vadite na pov je trimovan, baitovanje... Ajde dokažite pa vam možda poveruje neko😀. Išli ste s blindom na padobran i zatim prekršili 6.15 jer ste p7cali bez upozorenja i to je to.😀

Tenatako

banned.
Player
A da vas podsetim kako ste posle toga dolazili ispred fama,palili nam automobile,vdm itd.
Ali toliko od mene ostavljam to adminima da procene.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
U videu se vidi sve, ne znam dal se smije s blindom na paketić ako ne smije molim da se i to kazni, njih 4 se sjelo u blindu na paketiću i boli ih briga, izasli i ubijaju sve što vide, 38698, 30062, 23315, 13809
Takodje covek prica da ljudi sede u blindi, a njih 5 stoje napolju ahahaha ja neverujem sta covek prica :D

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Da da samo se vi vadite na pov je trimovan, baitovanje... Ajde dokažite pa vam možda poveruje neko😀. Išli ste s blindom na padobran i zatim prekršili 6.15 jer ste p7cali bez upozorenja i to je to.😀
Druze prijavljeno je sve adminima za postavljanje satora ispred kuce gde nam bagujete garazu i to je BA, onda palite vatru svuda ispred kuce gde zelite da izadjemo da vas pobijemo da dobijemo warn. Dzabe pokusavate...

Tobias Rieper CREW

Player
Player
A sam pokazatelj koliko ste jadni i bedni je to sto placete po forumu i ubijate RP, jer nista IC ne mozete da uradite :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom