Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14050
Players nickname
Dario Smith
Suspect ID
11372, 23315, 38698
Date of violation
Apr 8, 2023
Time of violation
16:01
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=L7Tk6sYF7t4

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player
U videu se sve jasno vidi, došao sam na paketć ubili su me sve ok no onda su me robali, dokovi su dio grada, to nije geto zato što ne piše "Red Zone" molim da se ovo kazni, 11372, 23315, 38698, 13809, molio bih da se svaki off-topic kazni znam da ce ih biti, hvala

Tobias Rieper CREW

Player
Player
U videu se sve jasno vidi, došao sam na paketć ubili su me sve ok no onda su me robali, dokovi su dio grada, to nije geto zato što ne piše "Red Zone" molim da se ovo kazni, 11372, 23315, 38698, 13809, molio bih da se svaki off-topic kazni znam da ce ih biti, hvala
Druže jel sa tobom sve uredu? Već smo dobili neosnovani warn za tu situaciju zbog greške admina koji je rekao da tu sme da se roba, evo i dokaz. Specala se situacija. I to je rešeno.

Toliko si isfrustriran porodicom crew jer si iz iste kikovan zbog toxicnosti. Stavljaš 3 neosnovana reporta u roku od dva dana pokušavajući da nam namestiš warn jer ic ne možeš ništa jer ti je rp 0 i spavaš u demorganu 24h i to admini mogu da provere. Uskoro ću okačiti sve dokaze o nameštanju warna pa ćeš sledeći put razmisliti šta radiš. Opet kačiš report gde govoriš da smo porodica CREW . Kako ti to znaš, da nije malo preko id, a to je čist mg

Zamolio bih višeg admina da pregleda žalbe koje je okačio dotični ova dva dana i može se videti da u svakoj ima elemenata nameštanja warna, i zamolio bih da se to već jednom kazni.

Last edited:

Tobias Rieper CREW

Player
Player
I u ovo dokazu se vidi da je admin rekao da se tu ne smije robat zato i stavljam žalbu, L2P
Slažem se neka se admini usaglase, jel sme ili ne. I srećno sa pokušajima nabijanja warna. Biće jako zabavno kad objavim sve dokaze o nameštanju

LJIDER

Player
Player
Opušteno idu svi dokazi vrlo brzo
A ko to kome namešta. Ni jednu stvar ni ja ni moja ekipa nismo nikome smestili ikad. Uostalom sećam se bivše familije koje si isto ti bio lider de su bili članovi pa namerno zapravo nameštali banove 10 ljudi na serveru koji su pod navodnicima smetali. Tako da je vaša profesiobalnost nameštanje😀

LJIDER

Player
Player
A ko to kome namešta. Ni jednu stvar ni ja ni moja ekipa nismo nikome smestili ikad. Uostalom sećam se bivše familije koje si isto ti bio lider de su bili članovi pa namerno zapravo nameštali banove 10 ljudi na serveru koji su pod navodnicima smetali. Tako da je vaša profesiobalnost nameštanje😀
Ali da budem iskren stvarno mi se neda raspravljat, a mislim da se ni ti nećeš raspravljat. Pa idemo ostaviti odluku adminima i rešena stvar. Stvarno nikom nije fora nabiti warn ipak vas želimo videti i na informalima da se ispucamo ko ljudi.

Sugarhill Pero

Player
Player
Ali da budem iskren stvarno mi se neda raspravljat, a mislim da se ni ti nećeš raspravljat. Pa idemo ostaviti odluku adminima i rešena stvar. Stvarno nikom nije fora nabiti warn ipak vas želimo videti i na informalima da se ispucamo ko ljudi.
da to zelite nebiste nam svaki dan na vrata dolazili vatru postavljat i da kad vas se roba da placete po forumu ajde ajde mani nas te price

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Druže opusti se idu uskoro dokazi o vašem nameštanju, kupi maramice za plakanje na vreme

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Bolje po vas da nas ne vidite. Jer ćete opet na kupanje. Ti to znaš najbolje kakav je osećaj :) leči frustracije na vreme, umesto što plačeš po forumu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom