Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
377
Players nickname
Emma Love
Administrators nickname
Aleksandar Khalifa
Date
Jan 7, 2022
Time
1:44
Proofs
https://youtu.be/4XykJ12rHCE

Smajser

Balkan gang shit/Bosko Buha on fire
Player
1.3 U sjedištu bande zabranjen je posjećivanje bez razloga IC (npr. racija, razgovor sa zamjenicima/vođom) za sve organizacije. | UPOZORITI

Ovo nije bilo posjecivanje bez razloga ja sam iso tom liku po ID jer mu nikako nebih mogo uzet id i znat ko je uteko u hq. Ja zanm da nikad bez veze oso u tuđi hq ali po ovo sam moro da idem jer mi je dosta bloodsa sto satlo beze i pucaju iz hq-a

Smajser

Player
Da on nije bezo u hq i da imalo zna pravila ja uopce nebih iso po njgeov ID

Marin

Player
Player
Sad sve razumijem ja i blodsi smo dobri i pucali su na nas pa su me zvali da dođem da to riješimo tako da to slobodno provjeri i izvadi me iz demorgana da ti zbog mene ne skinu admina

Smajser

Player
Da ne pricamo sad ja na grandu igram 9/10 mjeseci i ne znam sta rade bloodsi da ubacuju ljude koji ne znaju pravila

Smajser

Player
Svadki put bude nije bitno jel dođemo ko vagosi marabunta ili familija kod blodsa da se pucamo sa njima jer ih sad ima dosta i svaki put bude bezanje u hq pucanje iz hq-a i tako to

Stameni031

Got yourself a gun
Player
1.3 U sjedištu bande zabranjen je posjećivanje bez razloga IC (npr. racija, razgovor sa zamjenicima/vođom) za sve organizacije. | UPOZORITI

Ovo nije bilo posjecivanje bez razloga ja sam iso tom liku po ID jer mu nikako nebih mogo uzet id i znat ko je uteko u hq. Ja zanm da nikad bez veze oso u tuđi hq ali po ovo sam moro da idem jer mi je dosta bloodsa sto satlo beze i pucaju iz hq-a
Napisao si na žalbi "ako treba nešto da dobijem , dajte mi" i sad se žališ ...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom