Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3235
Players nickname
Milos Stepanic
Administrators nickname
James Cruz
Date
Jan 6, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/35735/

Stepanic

Player
Player
Zdravo, smatram da je admin doneo pogresnu odluku u vezi zalbe Rejected - MassRule Brake | GOV.

Pre svega, admin je rekao da je igrac sa ID 160 kaznjen (iako sam celo vece bio tu, kao i ostali moji i niko nije video da je ID 160 dobio jail.) Smatram da je admin u odgovoru na report slagao da je kaznio igraca.
Pored toga, nisam planirao ni da pisem zalbu za ovo ali danas je lider FIB Urke napravio gresku i pretrazio vozilo JEDNO bez me i do (samo sa try i voice gde je rekao da otvara) i dobio disband organizacije. Dok koliko vidim u ovoj zalbi, pored obijanja 30 vozila FIBa, GOV nije nista dobio i prave se da se nista nije desilo. Jos se i laze za jail.

Niko nije u okviru zalbe odgovorio na report za sledece krsenje pravila:

1.3. Zabranjeno prihvatati osoblje sa kriminalnim dosijeom.
1.4 Zabranjeno upravljanje oklopnim vozilom u gradu bez pratnje.
1.6 Zabranjeno je pretrazivanje automobila bez naredbi za igranje uloga /try, /do, /me )
6.1 Zabranjena je pogrešna upotreba naredbi /me /do /try /todo. Igrač je dužan igrati samo istinu.
Napomena: /try se može koristiti samo 2 puta po situaciji.

FailRP - dovodjenje NGa sa punom ratnom opremom u FIB, kao da smo najveci olosi u gradu
FailRP - Sve gepeke vozila je pretresalo jedno lice iako imaju pravo da pretrazuju sa try 2 puta po situaciji.
MG - na 1:25 gde lice kaze da treca sreca, posto je citao me/do komande i zna kako ide sa pretresom

Zamolio bih nekog veceg admina da sve ovo pogleda i donese krajnji sud. Da se isto proveri da li je igrac id 160 uvopste bio kaznjen ili je ovo izneta laz u odgovoru na report.

FRENKLiN

RTX 3060 12 GB
Player
Ja kao administrator koji sam odbio zalbu sam doneo ispravnu odluku , osoba koja je dobila demorgan je abraham rekao da se stavi u Jail , a druga osoba je dobila od mene usmeno upozorenje da ne radi MetaGaming i da ne radi PowerGaming , 2 covjeka su obijala a ne 3+.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom