Postovani admini, zelim da se pozalim na danasnju odluku admina pod naazivom Leoo Lovell. Kao sto se moze videti porodica CREED su me zajedno danas okacili 10 puta za isto pravilo(G.P. 6.15). Ovo sto sam okacio nije samo jedan POV ima ih jos puno, a sticajem okolnosti tu mozete videti iz svacije perspektive POV. Ja sam sa drugom dosao da kradem panele. A oni su isekli klip kako sam isao iza i kako sam krao panele, vec su samo okacili POV koji njima odgovara. Nemam nista protiv admina Leoo Lovell-a on je pravilno doneo odluku po njihovom POV-u, ali on je gledao samo taj jedan pov a ako bi pogledao svaki od zalbe na mene sve bi mu bilo jasno. Cela porodica je MG-ala na disc i cuje se u pozadini kako govore ,,Sada cu da dodjem da im jebem mamu....." Cela porodica treba da dobije warn zato sto su vise od trojice krsili pravila(MG). Ja ne znam samo od kad pod pravilo G.P. 6.15 spada kradja panela. I kuca je bila van grada ja mislim da sam imao potpuno pravo njih sve ubiti(onesposobiti) kako bih im pokrao panele. Ako gresim zamolio bih da mi neki senior admin napise(obrazlozi) kako da kradem panele a da ih ne ubijem. Hvala na citanju zrdacan pozdrav!