Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jason Fedredov

Player
Player
Ime:Jason
Pol:Muški
Starost:22
Rasa:Bjelac
Nacionalnost:Rus
Mesto rođenja:Moskva
Otac: Dniel
Majka:Emily
Težina:97kg
Visina:189cm
Boja očiju:smeđe
Boja kose:Crna
Tetovaže: po cijelom tjelu
Prednosti:Zna rukovati oruzjem i snalažljiv je.
Slabost:Živci su mu kratki kao fitilj.

Životna priča:
Jason je rođen 2001 godine u Moskvi,tamo je odrastao kad djete narko bossa.Njegov otac je rasturao marihuanu i ostale opijate,zato je vrlo mlad krenuo pogrešnim ili kako bih njegova majka rekla drogeraškim snovima.Majka i otac su ga pokušali odviknuti od opojnih sredstava ,ali nisu uspjeli.Jason se doseljava u Los Angeles gdje zanemaruje drogu par mjeseci,poćinje raditi kao policajac i sve je dobro išlo dok mu nisu našli hrpu ilegalnih oruzja i lažnog novca.Tu je vec bio osuđen na 85 mjeseci samice.U zatvoru se upoznao sa sada najboljim drugarom Mirom Zovko oni so u zatvoru krenuli dilovati kanabis,to im je dobro išlo dok jedan od korumpiranih policajaca nije došao i otkrio kanabis.On nas je izvukao iz zatvora i odveo u brda u kojima smo sve izgubili.Izgubio sam nadu za život pa sam otišao ispunjavati snove u kazinu.U kazinu je sreo par dobrih ljudi pa istim ćaskom nazvao Mira da osnivaju Familiju koja je jako dobro išla,ali nažalost svi drugovi su strahovito poginuli u strašnim akcijama u kojima je najveca opasnost bila policija.Miro je ostao malo zatupljen od tog događaja,a ja sam ostao čitav.Jasonov život je noćna mora i strah svih kriminalaca još uvijek je ostao biti narkoman i jako je nervozan.

-Jason ne veruje ljudima i moze da ih ubije ako im se ne svidjaju (postuje se pravilo od 5 sekundi)
-Jason moze u bilo kom trenutku ici 2v1 zbog slabih zivaca
-Jason moze da podize, kupi stvari sa poda pretrazuje sa pistoljem u ruci.
-Jason moze voziti svaki off road auto do 65 na sat off road.
-Jason moze da rukuje oruzijem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun zbog svoje sposobnosti od baratanja oruzjem.
-Jason moze koristiti oruzje bez naznake (XXX)
-Jason moze koristiti drogu zbog slabih zivaca od proslosti jer je navikao
-Jason moze pruziti prvu pomoc sa revolverom u ruci

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom