Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1986
Players nickname
Dado Mrkela
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 13, 2023
Time of violation
01:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=CJwmNqH7tdU

dadomrkela

Player
Player
Posle zavrsene trke krecem da vratim auto u klub gde me zaustavlja policijska patrola.Ne stajem na njihovo upozorenje jer imam ilegalno oruzje kod sebe.Pokusavam da pobegnem u svoj stan kod BM,jer prethodno mi nicim nije zapreceno da mi je zivot ugrozen ni u kom smislu.Izlazim iz auta i bezim u lift gde me jedan od policajaca puca bez ikakvog upozorenja vatrenim oruzjem,Ako nemaju tejzere nemaju ovlastenje da pucaju ni iz vatrenog uruzja bez da znaju koga su uopste i zaustavljali,mogao je bit bolnicar,advokat,policajac.Koliko ja znam ide tejzannje,legitimisanje a pucanje samo ako im je zivot ugrozen.Taj POV nemam jer sam poceo snimati po stavljanju u auto a gospoda iz policeje neka priloze svoj POV ako misle da su ispravno postupili prilikom zaustavljanaj,privodjenaj i svega ostalog.Ja stavljam POV gde me polumrtvog jos dovrsavaju u autu svojom voznjom ka zatvoru.Ovo je direkto Warn na ORG.Prijatno

A

Ahmed Radetinac

Guest
Guest
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu.
- Na POV-u se ne vidi ID igraca​

Ako mislite da je administrator pogresio, podnesite zalbu!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom