Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Suspect ID
30021
Date of violation
Apr 13, 2023
Time of violation
16:57
Proofs
https://youtu.be/_8dsQKGl0l0

DenzaWashington

Player
Player
Pov Dostavljam ADMINISTRACIJI

Prvo puca bez upozorenja.
Kasnije dolazi i počinje da broji bez uslova i ubija me , a prije toga me namjerno udario vozilom kako bi dobio prednost

Zovac09

Player
Player
Sve ti je odbrojano postavi cjeli video od kad dolazis pa sve dok ja dolazim brojim ti povlacim se i pucam te iz daljine jer nemam sotgan. Nije uredu namjerno izrezat da ja ispadnem kriv brate nebudi ljubomoran jer nisi uzeo kutiju. 2 stvar selfreport je jer si prekrsio pravilo G.P 6.17.

DenzaWashington

Player
Player
Ma ti si puko druže , jel ti čuješ sebe kako brojiš i ne daješ uslov ???

A kakvo pravilo 6.17 ? Kakav software, šta pričaš ti ?

Ako sam ti odbrojio 5 sekundi i rekao da odeš ne možeš da odeš negdje , sakrijes se i počneš da pucaš , dodji spreman na padobran pa pucaj , nisam ti ja kriv što nemaš adekvatno oružje , i čuj on ide povlači se , i počne pucati od nekud nemam pojma ni ja od kud , i svakako na kraju si počeo da brojiš a nisi dao uslov , administracija će ti sve da kaže

Zovac09

Player
Player
Dobro postavi cjeli pov, a 6.17 je jer ti se ne vide slojevi softvera kojim snimas

DenzaWashington

Player
Player
Dobro postavi cjeli pov, a 6.17 je jer ti se ne vide slojevi softvera kojim snimas
Šta se bolan vidi ??
Ajd nemoj smarat više dobit ćeš kaznu i to je to , izdaj uslov pa broji , nemoj ti meni tu šuplje bacati kako meni sad nešto nije uredu , ako bude administracija tražila duzi pov dobit ćeš pov od 5 minuta pa gledaj čitavu noć , znači pusti nek administracija radi svoj posao a meni se nemoj obraćati

Jason Fedredov

Player
Player
Šta se bolan vidi ??
Ajd nemoj smarat više dobit ćeš kaznu i to je to , izdaj uslov pa broji , nemoj ti meni tu šuplje bacati kako meni sad nešto nije uredu , ako bude administracija tražila duzi pov dobit ćeš pov od 5 minuta pa gledaj čitavu noć , znači pusti nek administracija radi svoj posao a meni se nemoj obraćati
imas zabranjen brauzer za snimanje dostavi full pov

DenzaWashington

Player
Player
imas zabranjen brauzer za snimanje dostavi full pov
Jesam li te šta pitao ?
Nemojte mi pametovati ovdje na forumu kako sve znate a pojma nemate , jasno se na kraju vidi kako nije dao uslov i brojao je samo 5 sekundi a prije toga VDM uradio , znači 2 pravila je prekršio u 7 sekundi a ja sam pov dostavio od minutu , znači ipak sam postavio pov 53 sekunde više od situacije , znači pov od minutu je ispoštovan mada za neke situacije može i manje ako se sve jasno vidi , i nemojte mi pametovati nešto snimanje , imam nešto zabranjeno i slično , ovaj program svi koristimo i okačio sam više od 40+ žalbi i nikad mi to niko nije spomenuo , ako ti šta nije jasno javi se privatnom porukom ostavit ću ti discord pa ćemo popričati u čemu je problem i šta želiš...

Molim ADMINISTRACIJU da ovu žalbu zaključe i da se svaki naredni offTopic komentar kazni

RyukShinigami

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu.
ID 30021 dobice kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom