sve se vidi u povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bas tako ako nista onda bar ima da dobije za mg…Kako on zna koliko para ima u dzepu ? Kako sme da bude tako otvoren kao korumpirani? I ne sme da uhapsi jer je vec uzeo rev i municiju
IstoOvaj ng treba da se ukine sto pre
Jos samo da mi ne vide zalbu i da se na kraju odbije bas bih se radovaoprejeben roleplay u kojem mu policajac stavi pusku na glavu i kaze mozes mi dati 20k da te ne hapsim, ne znam ko vodi ng ali svakako ne bi trebo davat ljudima koji nemaju pojma kaj je rp biografije
ako nije proslo 48h od situacije do stavljanja zalbe admin zalbu moze resiti i za 5dana to nije bitno,bitno je da ako se zalba desila sad u ponoc npr ti za 48h stavis zalbu na forum...Jos samo da mi ne vide zalbu i da se na kraju odbije bas bih se radovao
dzaba druze on ga je pretrazio preko fam i video je koliko para ima kod sebe sto bi mu prvo morao dati serum istine ali svjdn ja mislim da ce administracija zatraziti duzi povIma biografiju vrv i sme biti korumpiran, ovde nije prekršeno ni jedno pravilo.
Ne sme da trazi pare moze da se ponudi da mu da. Prekrsio je samo mg a biografiju ce mu povuciIma biografiju vrv i sme biti korumpiran, ovde nije prekršeno ni jedno pravilo.
Povlacim zalbusve se vidi u povu
bato da izbroji toliko para u toj brzini u pravom zivotu jee ne moguce...Mogao je covek da izbroji pare, ne vidim u cemu je problem. Usput druze korumpiranost je IC