Dobar dan poštovana administracijo, jucer sam dobio blacklistu odnosno ban cijele IP adrese. Moj IRL brat Lovro koji zivi u istoj kuci kao i ja, koristi istu IP adresu, je dobio blacklist od strane Mazhora prije nekih 6-7 mjeseci. Lovro je jedan dan odlucio uci na server opet, napravio je treci account ili usao preko necijeg tudeg social cluba i nedugo zatim dobio je blacklistu i na tom accountu za Blacklist evade od strane administratora Muje Simba. Ja nista o tome nisam znao i nisam imao pojma, Lovro niti je usao preko mog PC-a, niti je koristio moj Social Club, niti je mogao imati bilo kakav pristup mome PC-u. Svi znate da nikad nisam pravio probleme na ovom serveru, rijetko kad sam krsio pravila, to prvenstveno pokazuje cinjenica da sam 4 puta bio Leader na ovom projektu. Samo bih vas zamolio da jos jednom provjerite ovu situaciju jer stvarno zelim nastaviti igrati na serveru sa prijateljima koje sam stekao u ove skoro 2 godine koliko igram na projektu. Smatram da nisam zasluzio ovaj ban jer to sto moj brat krsi pravila ne znaci da sam i ja takav i da ih ja krsim zato vas stvarno molim za unban IP adrese jer stvarno bi mi bilo uzasno krivo ako moram prestati igrati s ljudima s kojima sam svaki dan u callu i druzimo se. Hvala vam jos jednom unaprijed kakvu god odluku donijeli <3
Fran Balboa
Fran Balboa