Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9980
Players nickname
Fran Balboa
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 14, 2023
Time
15:08
Proofs
https://imgur.com/a/0uXQtHW

Fran Balboa

GOAT
Player
Dobar dan poštovana administracijo, jucer sam dobio blacklistu odnosno ban cijele IP adrese. Moj IRL brat Lovro koji zivi u istoj kuci kao i ja, koristi istu IP adresu, je dobio blacklist od strane Mazhora prije nekih 6-7 mjeseci. Lovro je jedan dan odlucio uci na server opet, napravio je treci account ili usao preko necijeg tudeg social cluba i nedugo zatim dobio je blacklistu i na tom accountu za Blacklist evade od strane administratora Muje Simba. Ja nista o tome nisam znao i nisam imao pojma, Lovro niti je usao preko mog PC-a, niti je koristio moj Social Club, niti je mogao imati bilo kakav pristup mome PC-u. Svi znate da nikad nisam pravio probleme na ovom serveru, rijetko kad sam krsio pravila, to prvenstveno pokazuje cinjenica da sam 4 puta bio Leader na ovom projektu. Samo bih vas zamolio da jos jednom provjerite ovu situaciju jer stvarno zelim nastaviti igrati na serveru sa prijateljima koje sam stekao u ove skoro 2 godine koliko igram na projektu. Smatram da nisam zasluzio ovaj ban jer to sto moj brat krsi pravila ne znaci da sam i ja takav i da ih ja krsim zato vas stvarno molim za unban IP adrese jer stvarno bi mi bilo uzasno krivo ako moram prestati igrati s ljudima s kojima sam svaki dan u callu i druzimo se. Hvala vam jos jednom unaprijed kakvu god odluku donijeli <3

Fran Balboa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom