Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16909
Players nickname
David Bumbar
Administrators nickname
Abraham
Date
Apr 15, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/7VWLbVq

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Dobar dan evo mene opet ne odusatajem od svog akaunta jer znam da nisam tako nesto uradio ne zelim da dozvolim da moj trud od godinu i jace propadne jer neko tako zeli hocu dokaz hocu crno na belo da vidim gde to ja prodajem i na osnovu cega ste vi procenili da sam ja uradio 1.6 znaci hocu sve da ljudi vide taj dokaz koji vi imate jer ovo sto ste mi uradili nije ni malo eticki, posteno sam radio od samog pocetka nikada mi nije bio cilj da prodajem moje stavri in game putaj te sve ljude na Garndu za mene svi znaju da sam trajharder i da sve sto sam steko steko sam sa svojim trudom i zalaganje ne zelim da se predam jer nisam kriv ako sam ikada isat uardio onda je to utaja poreza i to je sve , Ako je problem sto sam od coby-a kupio gunt stor ja sam posteno paltio to sa svoji 150m koje sam skupljao 5-6 meseci ako sam bilo sat kupio kupio sam novcem in game i ako sam prodo nesto prodao sam za drzavnu cenu a zatim sam dobijao po 4m od prijatelja kako bih izbegao porez necu da me kaznite za nesto nisam uradio to nije canso ni posteno da ovako postupate samnom .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom