ubija me duh kasper tobejarabi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!okaci ceo pov kad si vec bio u krugu ajdePozz evo pov Streamable
sve fer jbg da sam znao ko me ubio trazio bi preko discorda povPozz evo pov Streamable
samo mi nije jasno kako se nisi video nikako al ostalo sve cistookaci ceo pov kad si vec bio u krugu ajde
i to za rodjendanala te je prenkovo
ne snima ti mikrofon sto znaci da ti ne snima sve slojeve, mora ti biti upaljen micpreko NVIDIA kao ikonica mikrofona koju ti nemasPozz evo pov Streamable
dali se mozda pitas da nemam mikrofonne snima ti mikrofon sto znaci da ti ne snima sve slojeve, mora ti biti upaljen micpreko NVIDIA kao ikonica mikrofona koju ti nemas
po tvome trebo bi isto imati kameru upaljenu preko nvidiane snima ti mikrofon sto znaci da ti ne snima sve slojeve, mora ti biti upaljen micpreko NVIDIA kao ikonica mikrofona koju ti nemas
Nacionalisto što se ti petljaš?ne snima ti mikrofon sto znaci da ti ne snima sve slojeve, mora ti biti upaljen micpreko NVIDIA kao ikonica mikrofona koju ti nemas
i djecu ovako finu pokvarišeNacionalisto što se ti petljaš?
nema potrebe da se mijesas u zalbu jer sam ga ja postavio za cheat...zgadio si mi se svaka cast brate na lepom odgojune snima ti mikrofon sto znaci da ti ne snima sve slojeve, mora ti biti upaljen micpreko NVIDIA kao ikonica mikrofona koju ti nemas