Dobro vece draga administracijo.Pre svega Srecan Bozic da ga provedete u zdravlju i sreci i sve ostale dane.Hteo bi da kazem ono sto sam video svojim ocima da objasnim ono sto sam ja video.Znam da ce da kazete da lazem i to, ali hocu samo da me poslusate.Kada sam dosao od mog puta do moje baze, moji clanovi porodice su me zvali da mi jave da se neko mota oko nase baze i da najverovatnije zele da rejdaju(RAID).Ja sam tu normlano hteo da reagujem medjutim oni su videli da je nas balans porodice negativan i polako su krenuli svojim putem i tu kad smo se sreli svi u oci u oci neki pojedinici iz porodice kako su mi najavili(CIGANI) su krenuli da nas pucaju.I kako su usli u G-klasu samo su nam ostavili tragove tockova kao trag.Medjutim posle 5 minuta nakon dogadjaja ovog zlocina.Najavili su mi moji clanovi da znaju gde se nalaze, ja sam normalno bio potisnut situacijom pre svega pucanjem bez razloga.Umesto nadlezni organi(ADMIN) da gledaju da motre situaciju kako njihovi igraci servera igraju.Oni samo dolaze kada im se cefne.Dosao sam do te najavljene lokacije koju su mi rekli moji clanovi porodice.Primetio sam da su na rejd(RAID).Cekao sam 1-2 minuta ali oni nisu izlazili.Odlucio sam da se predam i da udjem fino u svoje vozilo medjutim oni su tu nastupili.Ja sam ih video i krenuo sam da ih gadjam sa svoja 2 clana iz porodice, ali smo tu bili nadjacani.Hteo sam da sidjem da ih pitam zbog cega takvo postupanje bez razloga.Medjutim dobijam informaciju da je to influencer zvan Mudja.Medjutim sve mi je tu bilo sada jasno da nece dobro da se zavrsi jer znam da je on uzvisen cin i da ima mnogo veca prava nego mi gradjani.Otiso sam odma hteo sam da stanem tu da popricamo kao miran civilizovan narod da im kazem da to sto su uradili nije bilo pravedno medjutim tu sam uocio admina i momentalno sam otiso kada me je on poslao u Demorgan za RDM.Tu sam mu sve civilizovano napisao kako je bilo i sta i na to mi odgovara .Da me je on uhvatio tu a da nije video njih da su to radili i da sam to sto sam uradio da je bez razloga...Ja sam im rekao da mi je jedan on njihovih kolega rekao da mogu da uzvratim udarac cim bilo ko od njig krene(BILO KOJ IGRAC) i da imam fore 10-15min na bilo kom podruciju.I oni mi na to kazu Hvala Uzivaj te.Mogli su barem ljudski da mi kazu(Nemoj da ih diras jer je on influencer ili sta god) ja bih tu rekao dobro a ne ovakav odgovor da mi daju.Neka kriv sam ali su mogli da mi daju malo manju kaznu...