Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7296
Players nickname
Stefan Bjelica
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 16, 2023
Time
14:51
Proofs
xxx

Stefan Bjelica

Player
Player
Poštovani Mujo,
Danas sam Blacklistovan sa servera zbog P.Z.L 3.1 a bio sam Administrator. Nakon malo razmišljanja shvatio sam da 100% nisam igrao na drugim projektima jer ja na svom računaru uopšte nemam instaliran FiveM ili SAMP , tako da sam tu mogućnostn odmah eliminisao. Ali sam se sjetio da sam pre možda nedelju dana ili malo više dao drugaru u školi telefon sasvim nepromišljeno i ne razmišljajući šta bi on mogao da uradi a znao sam da će biti na discordu , kada mi je vratio telefon video sam da sam član discord servera za skinove za puške na FiveM-u i da je on davao invajt linkove mojim prijateljima na discordu , ja sam taj server odmah livao i maknuo invajtove ali se nisam javio Vama ili Abrahamu da se taj propust desio. Mislio sam da je ta situacija gotova i da ne moram da Vam to javim , ali sam očigledno napravio veliku grešku povodom toga. Znam da pva priča zvuči nerealno i da možda nećete povjerovati ali tako je bilo. Stvarno se kajem jer sam napravio ovako amaterski propust i pišem ovu molbu jer mi je stvarno stalo do ovog projekta jer sam bio i administrator i sve je krenulo dobro. Stvarno bih volio da mi dopustite da se vratim da igram na ovom projektu.
Hvala!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Meni je zao ali bleklista ostaje, trebali ste paziti sta radite i kome dajete da upravlja vasim nalozima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom