Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41124
Players nickname
Darko Croarmy
Suspect ID
11415 i 25121
Date of violation
Apr 15, 2023
Time of violation
03:05
Proofs
https://youtu.be/CRX35t5OUzo

Darko Croarmy

Player
Player
mozete vidjeti u POV ia 6 videa gdje me Central police department clanovi drze 1h (RP je krenuo u 03:05 a zavrsio pred restart 04:00) stavljaju vrecu na glavu, pretrazuju i ako ni pasos nisu pogledali a i nemam dosje, ubijaju 8-9 puta, oce jaknu uzet, na BA ulaze u teksturu, korumpirani i ako nemaju biografiju.
sve je prilozeno u sljedecim linkovima koji su redom poslani pod rednim brojevima od 1 do 6
Nije editovano neg kad je upaljeno snimanje i klipano, bez obzira na to vidi se da je BA od strane 25121 kako dolazi do mene, vidi se da su korumpirani i ako nemaju bio, vidi se da me traze jaknu, vidi se da me ostavljaju vezanog, vidi se da me ubijaju 8-9 puta
molim rjesite to jbg ja ne fejlam a sta god prijavim mi se sam odbije i ako se vide fejlovi njihovi.

6

Nikola Falcone

Player
Player
Nakon pregledavanja dokaza, odlučio sam ODBITI ovu žalbu!
  • Videi su trimovani(editovani: Ako imate snimak samo okacite neditovn video gde je normalne brzine da se sve lepo cuje i de su prikazani svi slojevi)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom